GuidePedia

0
Του Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα
Ενώ η Ελλάδα δαπανά δισεκατομμύρια ευρώ για τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς – με το αζημίωτο για όσους εμπλέκονται στο θέμα – προκειμένου να υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία από τον άσπονδο νατοϊκό «σύμμαχο» και ενώ η εθνική μας οικονομία αιμορραγεί καθημερινά για τις αναχαιτίσεις των πολεμικών μαχητικών της Τουρκίας πάνω από το Αιγαίο, στην Ελλάδα παίρνονται φιλοτουρκικές αποφάσεις για να ενισχύσουν την τουρκική οικονομία.

Συγκεκριμένα: Πρόκειται για την αγορά της τουρκικής Αγροτικής Τράπεζας από την «Εθνική» της Ελλάδας, με απόφαση του χρυσοπληρωμένου διοικητή της και εκλεκτού της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Το ποσόν της εξαγοράς ήταν τόσο υψηλό ώστε προκάλεσε την έκπληξη και αυτού ακόμη του Τούρκου ιδιοκτήτη της, ο οποίος έκανε και ετούτη την αληθινή δήλωση: «Η αγορά της Τράπεζάς μου από τον Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας διέσωσε την τουρκική οικονομία από την κατάρρευση».
Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έκανε ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή των Ελλήνων στις 24 Φεβρουαρίου επικαλούμενος δημοσιεύματα των δύο μεγάλων τουρκικών εφημερίδων «Μιλλιετ» και «Χουργιετ».Τη σχετική του αγόρευση την επανέλαβε ο βουλευτής από την Καθημερινή καθημερινή του εκπομπή «Ελληνιστί», από το «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» (Ημερομηνίες 24 και 25 Φεβρουαρίου).
Κανείς αρμόδιος δεν τόλμησε να απαντήσει. Καμμία εφημερίδα του συστήματος δεν ανέφερε την είδηση. Κανένας τηλεοπτικός σταθμός και κανένα ραδιόφωνο δεν ασχολήθηκε με τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη. Συνωμοσία της σιωπής, από τα ΜΜΕ του συστήματος.
Σ΄ αυτή την αδιανόητη σιωπή και συγκάλυψη μετέχουν και τα... προ¬οδευ¬τικά κόμματα της αριστεράς, τα οποία ωρύονται γιατί ακριβαίνουν τα αγγούρια!
Το ζήτημα θα ήταν για γέλια αν δεν άγγιζε τα όρια της εσχάτης προδοσίας και είναι γνωστό, από τον ποινικό κώδικα, ότι το αδίκημα αυτό δεν κρίνεται από την ψήφο του λαού! Εδώ κρίνουν τα αρμόδια ελληνικά δικαστήρια, του στρατοδικείου μη αποκλειομένου.
Όσο για τον φαύλο λαό, αυτός παριστάνει τον «κυρίαρχο», με την αυταπάτη ότι «εκλέγει» - τρομάρα του – ελληνικές κυβερνήσεις που ενδιαφέρονται για τα προβλήματά του!
Καλά κρασιά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top