GuidePedia

0
Κάλυψε απόλυτα τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος κατά την σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και την στάση της ηγεσίας του κόμματος.
«Το έργο του Κώστα Καραμανλή είναι γνωστό σε όλους μας. Κανείς δεν πρόκειται να το αμφισβητήσει…
Ο Κώστας Καραμανλής ήταν αυτός που είχε το θάρρος να κάνει αυτοκριτική πριν και μετά τις εκλογές», δήλωσε ο Π. Παναγιωτόπουλος μεταξύ άλλων.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ «άδειασε» επίσης τον βουλευτή του κόμματος Θ. Καράογλου για την έκφραση περί «σαβούρας» που χρησιμοποίησε πρόσφατα, τονίζοντας ότι του έχει ήδη πει ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας ότι «τέτοιες εκφράσεις δεν αρμόζουν σε στέλεχος της ΝΔ». Κανένα σχόλιο δεν θέλησε πάντως να κάνει ο Π. Παναγιωτόπουλος σχετικά με τις επιστολές του Γ. Αλογοσκούφη προς τον Α. Σαμαρά και τον Κ. Καραμανλή, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι είναι άλλα τα ζητήματα που απασχολούν τη ΝΔ, όπως η οικονομία και η αύξηση του ΦΠΑ.

Για την οικονομία άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, την οποία κάλεσε «επιτέλους» να εφαρμόσει μια πολιτική για την αντιμετώπιση των δημοσιονομικών προβλημάτων αλλά και μια πολιτική με αναπτυξιακά μέτρα και με μέτρα ενίσχυσης των χαμηλόμισθων. Κριτική άσκησε και στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις αλλαγές στη δημόσια διοίκηση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top