GuidePedia

0
Με έκδηλη ανησυχία παρακολουθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τις εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και τα περίεργα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Κύπρο, όπως η στυγερή δολοφονία του εκδότη Α. Χατζηκωστή, η κλοπή της σορού του Τ. Παπαδόπουλου, η υποστολή της σημαίας...
Ο κ. Παπούλιας θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρόεδρο της Κύπρου Δημ. Χριστόφια αύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα......Η συζήτηση θα είναι εφ' όλης της ύλης.
Η επίσκεψη του Κύπριου προέδρου ήταν προγραμματισμένη, επισπεύσθηκε όμως για να προλάβει στην Αθήνα ο κ. Χριστόφιας τον Ελληνα Πρόεδρο, ο οποίος αναχωρεί την επομένη για το Αμπού Ντάμπι.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι προσκεκλημένος του προέδρου των Αραβικών Εμιράτων σεΐχη Khalifa Bin Zayed Al Nahyan. Θα είναι κεντρικός ομιλητής στη Διεθνή Διάσκεψη για το Ενεργειακό Μέλλον του Πλανήτη (World Future Energy Summit), που θα διεξαχθεί στο Αμπού Ντάμπι από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου.
Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο Ελληνας Πρόεδρος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας καθώς και με τον διάδοχο του Αμπού Ντάμπι σεΐχη Mohament Bin Zayed Al Nahyan, υπό την αιγίδα του οποίου έχει τεθεί η διεθνής διάσκεψη.
ΕΝΕΤ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top