GuidePedia

0
Δυσάρεστη "έκπληξη" σε πάρτι οργίων στην Κυψέλη Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα νεαρό Βρετανό τουρίστα ο οποίος δέχθηκε πρόσκληση αγνώστων να συμμετάσχει σε πάρτι οργίων στην Κυψέλη. Οταν όμως μπήκε στο διαμέρισμα, κατάλαβε πως το ρόλο της... γυναίκας θα τον έπαιζε εκείνος!......
Ο άτυχος Βρετανός βρέθηκε μπλεγμένος και με τις αρχές, καθώς στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το σπίτι της αμαρτίας μπήκε από το φωταγωγό σε άλλο διαμέρισμα και αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα για να ξεφύγει. Τελικά, βρέθηκε και κατηγορούμενος για φθορά ξένης περιουσίας.

Ολα ξεκίνησαν χθες τα ξημερώματα στην πλατεία της Κυψέλης. Ο 22χρονος Βρετανός τουρίστας γυρνούσε στο σπίτι που τον φιλοξενούσαν από μπαρ της περιοχής, όπου είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Στην πλατεία της Κυψέλης έπιασε κουβέντα με μια ομάδα νεαρών, μάλλον ασιατικής καταγωγής, οι οποίοι του ζήτησαν ένα τσιγάρο. Κουβέντα στην κουβέντα γνωρίστηκαν και η πρόταση δεν άργησε να έρθει: «Πάμε σε ένα σπίτι εδώ πιο κάτω, έχει πάρτι και είναι δυο κοπέλες που κάνουν τα πάντα. Θέλεις να έρθεις;»

Αλλο που δεν ήθελε ο νεαρός και ακολούθησε την παρέα. Οταν όμως μπήκαν στο ισόγειο διαμέρισμα σε πολυκατοικία της Κυψέλης, έντρομος διαπίστωσε ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν γυναίκες έτοιμες για όλα, αλλά το ρόλο αυτό θα τον έπαιζε ο ίδιος. Ο τρόμος του μεγάλωσε όταν είδε τους υπόλοιπους της παρέας να τον πλησιάζουν με άγριες ερωτικές διαθέσεις. Πανικόβλητος κλειδώθηκε στην τουαλέτα του διαμερίσματος. Στη συνέχεια, από το παράθυρο του φωταγωγού βγήκε στον ακάλυπτο του κτιρίου και σκαρφαλώνοντας από την υδρορροή έφθασε στο πίσω μπαλκόνι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα μπήκε μέσα, όπου διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Στην απόγνωσή του ο Βρετανός έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος για να ξεφύγει από τους επίδοξους... ερωτικούς παρτενέρ του που τον καταδίωκαν. Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος του, καθώς εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top