GuidePedia

0
Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με την Ντόρα Μπακογιάννη, στη Ρηγίλλης. "Είμαι στρατιώτης αυτής της παράταξης χρόνια τώρα και θα παραμείνω στρατιώτης", δήλωσε η κα Μπακογιάννη αμέσως μετά τη συνάντηση. Η κ. Μπακογιάννη είπε πως με τον πρόεδρο του κόμματος είχε μία κουβέντα πάνω στις πολιτικές θέσεις της Ν.Δ.," τον κοινό τους στόχο, ο οποίος είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά" και πρόσθεσε πως "γι’ αυτό το στόχο θα δουλέψουμε όλοι μαζί"......
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας επικοινώνησε και συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι. Ακόμα, με επιστολή του, ο Μίκης Θεοδωράκης. Εξέφρασε τα συγχαρητήρια του, σε πολύ οικείο τόνο προς τον Α. Σαμαρά.
Ακόμη, όπως ανακοινώθηκε επικοινώνησε ήδη με δύο από τα βασικά στελέχη που στήριξαν την υποψηφιότητά της: τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top