GuidePedia

0
Ο Νικόλας Πατέρας αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, μετά τις εκλογές που έγιναν την Πέμπτη (3/12) και είναι αυτός που αντικαθιστά στην προεδρεία τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Νίκο Θανόπουλο. Εννέα ψήφους συγκέντρωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.Σε σύνολο 17 ψήφων (16 οι ομάδες της λίγκας και μία ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ ο Πατέρας πήρε εννέα, ο Απόστολος Παπουτσάκης έξι και δύο ΠΑΕ ψήφισαν λευκό. Έτσι κατά πλειοψηφία ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξελέγη νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής......Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, που στήριξε την υποψηφιότητα του προέδρου του Εργοτέλη.
Έτσι οι "πράσινοι" νίκησαν τον "αιώνιο" αντίπαλο Ολυμπιακό σε αυτή την άτυπη μάχη για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ. Σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση της διοργανώτριας.
Μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος ο Κόκκαλης αποχώρησε και σε ερώτηση που δέχθηκε για αυτό είπε: "Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα".
Όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που ο πρόεδρος του "αιωνίου" αντιπάλου είναι και πρόεδρος της λίγκας, απάντησε: "Δεν υπάρχει κανένας 'αιώνιος'", είπε και έφυγε χωρίς να δεχθεί άλλη ερώτηση.
Ποιος ψήφισε τι
Λίγο μετά το τέλος της ψηφοφορίας κυκλοφόρησαν και οι πρώτες πληροφορίες για το τι ψήφισε η κάθε ΠΑΕ. Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι λευκό ψήφισαν ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανιώνιος.

Την υποψηφιότητα του Απόστολου Παπουτσάκη στήριξαν ο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Εργοτέλης, Ξάνθη, Λεβαδειακός και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top