GuidePedia

0
Πρόταση για πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2010 διετύπωσε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές εις βάρος του Αντώνη Σαμαρά, για τη στήριξη που είχε παράσχει το 1995 στον Κωστή Στεφανόπουλο.
«Ελπίζουμε να μην χαραριστείτε στο ΠΑΣΟΚ, όπως και το 1995, που τους κρατήσατε μετά δέκα χρόνια στην εξουσία», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, εγκανιάζοντας έτσι την αντιπαράθεσή του με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ (ο οποίος, πάντως, δεν βρισκόταν στο κοινοβούλιο)...... Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε προσφυγή σε πρόωρες κάλπες τον Μάρτιο, διαβεβαιώνοντας ότι μετά θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Κάρολου Παπούλια. «Δεν κάνουμε τίποτε διαφορετικό, παρά να σηκώνουμε το "περίστροφο" που κράδαινε προεκλογικά και ο Γιώργος Παπανδρέου. Λέμε εκλογές τώρα και ψηφίζουμε μετά τον Παπούλια».

Αντιδρώντας σαρκαστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «το σίριαλ "η πολυκατοικία" συνεχίζεται». «Προφανώς υπάρχει ανησυχία και ανασφάλεια στον χώρο της πολυκατοικίας και αντιπαράθεση για το ποιος θα είναι ο θυρωρός και ποιος ο διαχειριστής», σημείωσε ο κ. Παπουτσής.

«Να συζητάμε ξανά για εκλογές, ούτε 55 μέρες μετά τις εκλογές, και μάλιστα με ένα τέτοιο αποτέλεσμα, είναι τουλάχιστον ανεύθυνο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top