GuidePedia

0
Άνοιξαν σήμερα οι πύλες του Πολυτεχνείου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο της εξέγερσης της 17ης Νοέμβρη 1973.
H αντίσταση των φοιτητών εναντίον της δικτατορίας, μετέτρεψε το πολυτεχνείο σε σύμβολο της Δημοκρατίας και αποτέλεσε ένα μεγάλο χτύπημα εναντίον των σφετεριστών της εξουσίας στη χώρα μας, η δράση των οποίων είχε καταστροφικές συνέπειες για τον ελληνικό και τον κυπριακό λαό......

Σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα, οι πύλες για όσους θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στους αγωνιστές, θα παραμείνουν ανοιχτές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους του ιδρύματος θα διοργανωθούν εκδηλώσεις, συζητήσεις και αφιερώματα.
Ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου θα κορυφωθεί την Τρίτη στις 3 μ.μ. με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.
Ο πρύτανης του Πολυτεχνείου κ. Κ. Μουντζούρης δήλωσε βέβαιος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, την ώρα που η ελληνική αστυνομία είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο, καθώς οι εξελίξεις στο χώρο της τρομοκρατίας, οι διαρκείς αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια και ο Δεκέμβριος που πλησιάζει έχουν ανεβάσει την ένταση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top