GuidePedia

Με κεντρικό σύνθημα «Οικολόγοι Πράσινοι-Ψήφος συνείδησης» ξεκινούν την προεκλογική τους εκστρατεία οι Οικολόγοι Πράσινοι, όπως αποφασίστηκε στο εκλογικό συνέδριο του κόμματος που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όπου και οριστικοποιήθηκαν οι κεντρικοί έξονες της εκστρατείας.
Το συνέδριο αποφάσισε ότι θα υπάρχει επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας και μετά από ψηφοφορία ως κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας αναδείχθηκαν ο Νίκος Χρυσόγελος (πρώτος επικεφαλής) και η Ιωάννα Κοντούλη (δεύτερη επικεφαλής).
Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταθέτουν ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.
Όπως δήλωσε ο Νίκος Χρυσόγελος: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν τους πολίτες να ακολουθήσουν τη φωνή της συνείδησής τους, να επιλέξουν πώς θέλουν να ζουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους, ποιο θέλουν να είναι το μέλλον της χώρας μας».....

Τόνισε ότι το κόμμα τους έχει συνεκτικές προτάσεις, πράσινες λύσεις για την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, ενώ υπογράμμισε ότι η παρουσία των Οικολόγων-Πράσινων στη Βουλή θα συμβάλλει στην αλλαγή της πολιτικής και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Με τη σειρά της, η Ιωάννα Κοντούλη, δεύτερη επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας τόνισε «Έχουμε θετικές προτάσεις και νέες ιδέες. Την θετική προοπτική για το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας πρέπει να την επανασχεδιάσουμε ως κοινωνία και οι Οικολόγοι Πράσινοι μπορούν και θα βοηθήσουν σε αυτό. Αποτελούμε μια ελπίδα για την πολιτική του αύριο που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας».
 
Top