GuidePedia

0
Σε δηλώσεις προέβησαν οι νέοι πρόεδροι του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατίας μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης.
Ο κ. Γεώργιος Καλαμίδας δήλωσε: «Από τη νέα μου θέση του προέδρου του Αρείου Πάγου θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, οι οποίοι εργάζονται σκληρά και υπεύθυνα υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, για να φέρουν εις πέρας την υψηλή και δύσκολη αποστολή τους».
Ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Κυβέρνηση που υπό την θεσμική της ιδιότητα με επέλεξε στην θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Η επιλογή αυτή σηματοδοτεί, πιστεύω, την επιβράβευση ορισμένων σταθερών αντιλήψεων που πρέπει να διέπουν την λειτουργία της Δικαιοσύνης. Ανέκαθεν το έργο μου στηρίχθηκε στον σεβασμό της νομιμότητας που συνιστά και την μόνη εγγύηση της ισότητας των πολιτών απέναντι στον νόμο. Με γνώμονα την πάγια πλέον αυτή πεποίθησή μου θα πορευθώ και στο υπόλοιπο του δικαστικού μου βίου».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top