GuidePedia

0

Αυτό ακριβώς είπε ο ηγέτης μας από το βήμα της Βουλής, αυτό ακριβώς εννοούσε.

Μπορεί η τοξική αντιπολίτευση να έκανε χαβαλέ, θεωρώντας ότι ο αλάνθαστος ηγέτης μας υπέπεσε σε λεκτικό λάθος, δεν γνωρίζουν όμως την αλήθεια.

Όντως, ο γίγαντας Κυριάκος κάνει τα πάντα για να εκσυγχρονίσει το ΠΑΣΟΚ. Να το κάνει μία αξιωματική αντιπολίτευση και έπειτα έναν άξιο κυβερνητικό εταίρο που θα μπορεί να ακολουθήσει το όραμα του Αετομάτη πρωθυπουργού μας.

Την ώρα λοιπόν που η αντιπολίτευση εξακολουθεί να εκλαμβάνει τον κυβερνήτη μας ως «πολιτικό αρλεκίνο», αυτός με το βλέμμα στην επόμενη μέρα, βάζει κάτω από τις φτερούγες του τον Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου να τον έχει παραστάτη στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται.

Όμιλο φυσικά για την μετατροπή του Αιγαίου σε μία θάλασσα ειρήνης, όπου Έλληνες και Τούρκοι θα συνυπάρχουν αρμονικά και θα μοιράζονται τα πάντα.

Για να γίνει αυτό, δεν αρκούν οι ψήφοι του διαλυμένο σε διάφορα κομμάτια ΣυΡιζΑ, αλλά θα χρειαστούν και οι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό και το Μαξίμου απογειώνει τον Ανδρουλάκη στις δημοσκοπήσεις αλλά και στην προπαγάνδα των Τρολ, αναβαθμίζοντας τον από ανυπόληπτο ηγετίσκο πόσο μεγάλο ηγέτη της κεντροαριστεράς…

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top