GuidePedia

0

Του Στράτου Βαλτινού
Ο υπάλληλος με το όνομα Παναγιώτης που δέχθηκε την επίθεση από τον Αυγενάκη στο αεροδρόμιο, απέσυρε την μήνυση κατά του πρώην υπουργού. Με σχεδόν ταυτόχρονες δηλώσεις τους, προσπαθούν αμφότεροι να μας πείσουν ότι δεν συνέβη τίποτα. Το σκοτάδι του φόβου, η αχαρτογράφητη ισχύς του παρασκηνίου, την οποία εύκολα όμως μπορεί να φανταστεί κανείς, θριάμβευσαν. Τα βίντεο ήταν δουλειά του διαβόλου για να ενοχοποιηθεί το άνθος της πολιτικής ζωής του τόπου, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η δήλωσή του περί “αδιανόητων υπερβολών”, η ... λεβεντιά του τύπου “να ορθώσουμε το ανάστημα απέναντι στην τοξικότητα…” προκαλούν αηδία. Έτσι, η οικογένεια Μητσοτάκη θα συνεχίσει να εμπιστεύεται το παλικάρι της, η διαγραφή από την ΚΟ της ΝΔ θα ανακληθεί και η ζωή θα συνεχιστεί όπως και πριν. Να θυμίσουμε ότι η φράση που λέγεται ότι είπε ο Αυγενάκης στους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο ότι “έχω ασυλία” δικαιώθηκε. Και όχι μόνο νομική ασυλία, αλλά και πολιτική. Ας τον χειροκροτήσουμε και ας τον αποκαταστήσουμε...

Στα γεγονότα λοιπόν. Ο Παναγιώτης που δέχθηκε την επίθεση απέσυρε τη μήνυση κατά του Αυγενάκη και ενημέρωσε τον ελληνικό λαό ότι είδε … λάθος βίντεο, ότι άκουσε λάθος άνθρωπο και όχι τον Αυγενάκη. Εννοείται πως ο Παναγιώτης πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να αποσύρει τη μήνυση . Άλλωστε φαίνεται καθαρά από τη δήλωσή του πως ούτε φοβήθηκε ποτέ, ούτε τον πίεσε κανείς, απλά όπως πάντα, φταίνε τα ΜΜΕ...

Λέει ο Παναγιώτης : «Το ατυχές περιστατικό, το οποίο είναι σύνηθες για τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές. Το περιστατικό δεν συνέβη με τον τρόπο που παρουσίασαν τα Μέσα»
Σαν έτοιμος από ημέρες ο Αυγενάκης πήρε την σκυτάλη και έκανε τη δική του δήλωση, ΄πολύ συγκινητική μάλιστα. Τέτοιες ευαισθησίες είναι σπάνιες από πολιτικούς στις μέρες μας. Ιδού.
«Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό αλλά και τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση.

Μετά από 14 ημέρες αδιανόητων υπερβολών και παραπληροφόρησης χαίρομαι που επιτέλους το περιστατικό αυτό κλείνει με τον τρόπο που πρέπει. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην τοξικότητα που με ευκολία κάποιοι καλλιεργούν και χαίρομαι που ο Παναγιώτης, ένας νέος άνθρωπος μας έδειξε τον δρόμο.
Λυπάμαι και πάλι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στον Παναγιώτη».
Μας έκανε να ντραπούμε ο Αυγενάκης….

Να μην ξεχάσουμε να δηλώσουμε ευθαρσώς ότι η σοφή ρήση “ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;” , τώρα δικαιώθηκε..

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top