GuidePedia

0


Ο λόγος που ξεκίνησαν οι Τούρκοι αυτήν την πρωτοβουλία ήταν το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν το τουρκικό μνημείο του Μαβί Μαρμαρά στην Γάζα.-Σε ύψιστη επιφυλακή η Κύπρος για την κάθοδο του στολίσκου “ ελεύθερη Γάζα”

Άμεση ήταν η αντίδραση του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών στην επικείμενη κάθοδο του στολίσκου με σύνθημα “ Ελεύθερη Γάζα” από την Αλικαρνασσό της Τουρκίας.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης, μιλώντας χθες, είπε ότι οι όποιες ενέργειες γίνονται παρακολουθούνται από τις μυστικές υπηρεσίες.

Ο λόγος που ξεκίνησαν οι Τούρκοι αυτήν την πρωτοβουλία ήταν το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν το τουρκικό μνημείο του Μαβί Μαρμαρά με τους νεκρούς στην Γάζα, την περασμένη Πέμπτη.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, οι διπλωματικές σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας «πάγωσαν».

Καθώς Τούρκοι ισλαμιστές ετοιμάζονται να πλεύσουν στη Γάζα, το μόνο ερώτημα αφορά τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν.

Θα χρησιμοποιήσει η Αμερική τα ναυτικά της μέσα, που περιλαμβάνουν δύο ομάδες αεροπλανοφόρων στην Μεσόγειο για να αποτρέψει μια καταστροφή που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη από αυτή του Mavi Marmara;

Αυτό αναφέρει αμερικανικό ΜΜΕ με εύλογο ερώτημα για την δράση του Ερντογάν, το καθεστώς του οποίου κρύβεται φυσικά πίσω από όλα αυτά, με σκηνοθεσία της ΜΙΤ και την παρουσία τουρκικών πολεμικών πλοίων στην ίδια περιοχή.

Δήλωση του Τούρκου διοργανωτή Βολκάν Οκτσού που δήλωσε περήφανος για τον πρόεδρο του Ρ.Ν.Ερντογάν

“Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του κινήματος ήταν να επιστήσει την προσοχή των ευσυνείδητων ανθρώπων του κόσμου στη γενοκτονία που λαμβάνει χώρα στη Γάζα, και ακόμη και το γεγονός ότι καλύφθηκε στον ισραηλινό, ελληνικό και μεσανατολικό και ευρωπαϊκό τύπο, και αυτό είναι μια σημαντική επιτυχία για έναν συνηθισμένο άνθρωπο σαν εμένα.

Αλλά όχι, αυτές οι αντιδράσεις ΔΕΝ είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ή ΗΓΕΣΙΑ, είναι η αντίδραση των ανθρώπων στον ελεύθερο κόσμο.

Αν μπορούσα να κάνω μόνο ένα ρήγμα στον τοίχο, είμαι χαρούμενος, αλλά μην προσπαθήσετε να αποδώσετε τους φόβους σας σε εμάς, γιατί αυτοί οι φόβοι πηγάζουν από τη σκληρότητα και την αδικία σας.

Αυτό το έθνος ( τουρκικό) ποτέ δεν καταπιέζει, δεν κάνει τίποτα παράνομο και δεν περιλαμβάνει αυτούς που προσπαθούν να το κάνουν.

Η πραγματική δυσφορία, φυσικά, δεν είμαι εγώ, αλλά το γεγονός ότι είμαστε πολίτες της χώρας ενός Ηγέτη που λέει «Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε», «ένα λεπτό», «ένας πιο δίκαιος κόσμος είναι δυνατός».

Εμφανιστήκατε στις ειδήσεις μαζί με τον κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάτι που είναι τιμή για μένα, ελληνικός Τύπος.
Καταλάβετε αυτό, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ξυπνήσει με αυτή τη βαρβαρότητα και θέλουν να αντιδράσουν εκφράζοντας την δυσφορία τους, και αυτή η δράση είναι απλώς μια έκφανσή της.

Αυτή και οι παρόμοιες οργανώσεις δεν ανήκουν σε εμένα προσωπικά, αλλά σε ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΑΤΟΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κανείς δεν νοιάζεται για απλά πράγματα όπως ηγεσία ή φήμη ενώ τα μωρά σφάζονται στη Γάζα, ηγέτης είναι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, όχι εγώ.

Είμαι περήφανος για τη χώρα μου και τον ηγέτη μου, που εκπροσωπεί τη συνείδηση ​​με τον καλύτερο τρόπο”, καταλήγει ο ίδιος που τον βλέπουμε βουλευτή του ΑΚΡ σε λίγο διάστημα.

Αντιδράσεις σε Τουρκία ενώ αγωνία υπάρχει για το πως θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TGRT σχολίασε ότι η βομβιστική επίθεση στο μνημείο έγινε μετά την ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του στην οποία δήλωσε ότι «το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος».

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top