GuidePedia

0


James Hecker (Αμερικανός Στρατηγός): Το απόθεμα όπλων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ βρίσκεται σε «επικίνδυνα χαμηλά» επίπεδα

Ενώ οι Ουκρανοί αποτυγχάνουν στο μέτωπο... επιδίδονται σε τρομοκρατικές πράξεις, αφού το ναυτικό και η SBU η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας χτύπησαν για δεύτερη φορά την Γέφυρα του Κερτς στην Κριμαία σκοτώνοντας δύο ανθρώπους...
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με θαλάσσια drones οδηγώντας στην κατάρρευση μέρους της γέφυρας... οι σιδηροδρομικές γραμμές δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα αλλά το ένα ρεύμα κυκλοφορίας έχει υποστεί ζημιά...
«Η νυχτερινή επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας ήταν μια ειδική επιχείρηση των ναυτικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας την SBU.
Σύμφωνα με την πηγή, η γέφυρα δέχθηκε επίθεση με τη βοήθεια επιφανειακών drones.
«Ήταν δύσκολο να φτάσουμε στη γέφυρα, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε», είπε η πηγή.
Ο εκπρόσωπος του κύριου τμήματος πληροφοριών της Ουκρανίας, Andriy Yusov, σχολίασε το περιστατικό με τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό ενός παιδιού στη γέφυρα της Κριμαίας, επικαλούμενος τα λόγια του επικεφαλής του τμήματος, Kirill Budanov, ότι «αυτή η δομή είναι περιττή».

Εν τω μεταξύ, σε μια πρωτοφανή παραδοχή προέβη ανώτατος αμερικανός στρατιωτικός ο οποίος παραδέχτηκε ότι εγείρεται ζήτημα με τα αποθέματα όπλων, σε λίγο οι χώρες του ΝΑΤΟ θα ξεμείνουν από όπλα… εξέλιξη πρωτοφανή…
Εν τω μεταξύ η Ουκρανική αντεπίθεση παραπαίει, ο Putin ο ρώσος Πρόεδρος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί δεν έχουν καταφέρει τίποτε μετά από ενάμιση μήνα αντεπίθεσης… ενώ οι Ουκρανοί αναγνωρίζουν ότι οι ρώσοι προελαύνουν στο Kupyansk…
Ουκρανός στρατιωτικός… αναγνωρίζει την αποτυχία της αντεπίθεσης, δηλώνοντας ότι πέφτουμε σε παγίδα για ηλίθιους…
Την ίδια στιγμή τα ρωσικά Lancet έχουν αποδειχθεί το πιο αποτελεσματικό όπλο στον πόλεμο… η δράση τους είναι πλέον μυθική… καταστρέφουν ότι βάλουν ως στόχο τα περιπλανώμενα drones….

Συναγερμός στην Κριμαία - Επίθεση στη Γέφυρα - Δύο νεκροί

Κλειστή για την κυκλοφορία οχημάτων είναι η γέφυρα της Κριμαίας που συνδέει τη Ρωσία με την χερσόνησο της Κριμαίας λόγω έκτακτης ανάγκης, όπως ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές, τη στιγμή που επιβεβαιώνεται ο θάνατος δύο ανθρώπων.
Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι επανεκκίνησαν τα δρομολόγια των τρένων.
Σε ανακοίνωση του στο Telegram ο κυβερνήτης της Κριμαίας, Sergei Aksyonov κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τη γέφυρα για τις επόμενες ώρες.



Ρωσία: Τρομοκρατικό χτύπημα του Κιέβου

Για τρομοκρατικό χτύπημα του καθεστώτος του Κιέβου στη Γέφυρα της Κριμαίας έκανε λόγο ο επικεφαλής του Κοινοβουλίου της Κριμαίας, Vladimir Kostantinov.
«Η αιτία της έκτακτης ανάγκης στην γέφυρα της Κριμαίας ήταν μια τρομοκρατική επίθεση από τις ουκρανικές αρχές» υπογράμμισε σε ανάρτηση του στο Telegram ο Konstantinov.
«Το τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου διέπραξε ένα νέο έγκλημα.
Επιτέθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας.
Το Κίεβο δεν μπορεί παρά να γνωρίζει ότι η οδική σύνδεση της γέφυρας είναι αποκλειστικά μια υποδομή για τους πολίτες» επισήμανε ο Konstantinov, υποστηρίζοντας πως η σιδηροδρομική γραμμή δεν υπέστη ζημιές.
Ζημιές στο οδόστρωμα

Το υπουργείο Μεταφορών της Ρωσίας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους πυλώνες της γέφυρας, αν και αναγνωρίζει την ύπαρξη ζημιάς στο οδόστρωμα.
Οι αρμόδιες αρχές επισημαίνουν ότι συνεχίζεται ο έλεγχος για την κατάσταση της γέφυρας.

Επανέναρξη δρομολογίων

Πληροφορίες που μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS αναφέρουν ότι επανεκκίνησαν τα δρομολόγια των τρένων.
Όπως είπε ο Aksyonov, ήδη οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρούν για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και σε αυτό το πλαίσιο, κάλεσε όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής να αποφύγουν τη γέφυρα της Κριμαίας για τις μετακινήσεις τους και να επιλέξουν εναλλακτικές οδούς.

Δύο νεκροί

Από τις επιθέσεις στην γέφυρα της Κριμαίας υπάρχουν δύο νεκροί.
Όπως έγινε γνωστό, νεκροί είναι ένας άντρας και μια γυναίκα, ενώ η κόρη τους φέρεται να τραυματίστηκε.
Παραμένει άγνωστο ποια είναι η αιτία του θανάτου των δύο αυτών ανθρώπων.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top