GuidePedia

0

Η Τουρκία θα σπάσει την οικονομική πολιορκία που δέχεται από τις ΗΠΑ με ένα νέο… αντιπραξικόπημα. Αυτό αναφέρει ένα από καλά παιδιά του Ερντογάν, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ιμπραήμ Καραγκιούλ, αρχισυντάκτης της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Γενί Σαφάκ», ο οποίος σε άρθρο του προ διημέρου στην ουσία προειδοποιεί με σταλινικού τύπου εσωτερικές εκκαθαρίσεις, σε έναν μεταμοντέρνο εμφύλιο. Για το αποτέλεσμα δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος.

«Πρόκειται για τον τέταρτο πόλεμο ανεξαρτησίας της Τουρκίας τα τελευταία πέντε χρόνια», γράφει και απειλεί με νέες εκκαθαρίσεις στο εσωτερικό μετά την νέα «τουρκική νίκη» και κάνει λόγο για ενίσχυση των επιχειρηματιών που αντιστάθηκαν εθνικά και αποδυνάμωση των «συμμάχων» των ξένω, αλλά και για αλλαγές στο όλο οικονομικό εποικοδόμημα.

Βέβαιος για την νίκη του πάτρωνά του Ερντογάν ο Καραγκιούλ ομιλεί για κάθαρση. Κατ’ αυτόν η πρώτη επίθεση κατά της Τουρκίας αφορά τις διαδηλώσεις στο πάρκο Γκεζί και που τις οργάνωσαν ΗΠΑ και Ευρώπη με στόχο την ανατροπή Ερντογάν. Όμως το τουρκικό κράτος νίκησε και κατέστη και ισχυρότερο, κατά τον ίδιο και έλαβαν χώρα οι πρώτες εκκαθαρίσεις.

Η δεύτερη επίθεση αφορά το «οικονομικό πραξικόπημα» της 17ης -25ης Δεκεμβρίου 2013 που πάλι οργάνωσαν οι κακοί Αμερικάνοι μαζί με τον αθλιότερο Γκιουλέν, που όμως μέχρι τότε, σχεδόν, ήταν φίλος του Ερντογάν…

Τότε ο πάναγνος Ερντογάν κατηγορήθηκε για διαφθορά… Ποίος ο εκλεκτός του «προφήτη» στη Γη; Είναι να μην εξεγείρεται ένα ευρύ πνεύμα όπως αυτό του Καραγκιούλ; Το «πραξικόπημα» έληξε με νίκη Ερντογάν και νέες εκκαθαρίσεις.

Ακολούθησε το «πραγματικό» πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 όταν η «δημοκρατία» αλά Ερντογάν νίκησε και πάλι άρχισε ένα κύμα διώξεων που ακόμα δεν έχει τελειώσει. Και τότε όμως ο «μέγας» σουλτάνος νίκησε και ο Γκιουλέν, το ΡΚΚ και οι ΗΠΑ, ομού, ενικήθησαν και εταπεινώθησαν σφόδρα από τον φωστήρα της οικουμένης.

Ευτυχώς όμως που έγινε τελικά το «πραξικόπημα», ισχυρίζεται ο Καραγκιούλ διότι έτσι δόθηκε η ευκαιρία για εκκαθάριση ενόπλων δυνάμεων και κρατικού μηχανισμού. Τι λες ρε Ιμπραήμ, αλήθεια; Αυτό το «πραξικόπημα», κάνει κάποιους κακεντρεχείς να ισχυρίζονται ότι γελάνε και οι σαρδέλες του Αιγαίου. Οι άλλοι, όχι εμείς, να εξηγούμαστε. Εμείς μαζί σου είμαστε.

Για τον Ιμπραήμ της καρδιάς μας όμως το «πραξικόπημα» έλυσε όλα τα προβλήματα και προπάντων έλυσε τα χέρια του ηγέτη Ταγίπ. Χωρίς αυτό το ΡΚΚ θα συνέχιζε να χτυπά σκληρά, η Τουρκία δεν θα εισέβαλε στην Συρία, οι Γκιουλενιστές θα αλώνιζαν ανενόχλητοι.



Όμως το πραξικόπημα έδωσε την ευκαιρία στο τουρκικό κράτος, το οποίο ως γνήσιος φασίστας ταυτίζει με το καθεστώς Ερντογάν, να γίνει ισχυρότερο. Τώρα, μας λέει ο Ιμπραήμ, η Τουρκία δέχεται νέα επίθεση αλλά ο οικονομικός πόλεμος θα τελειώσει σύντομα με νικητή – ποιόν άλλο; – τον πεφωτισμένο, παρά την «ανήθικη» επίθεση των ΗΠΑ με δασμούς, κυρώσεις, απειλές που έχει σκοπό να προκαλέσει εσωτερική αναταραχή στην Τουρκία.

Ο «κατάσκοπος» Μπράνσον δεν είναι το πρόβλημα, κατά τον Καραγκιούλ. Ούτε το δολάριο είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η τέταρτη μεγάλη επίθεση κατά της τίμιας κόρης Τουρκίας.

Όμως η Τουρκία δεν είναι μόνη, λέει. Την στηρίζει η Ρωσία, η Κίνα, η Γερμανία, χώρες της Ασίας. Ένα παγκόσμιο μέτωπο δημιουργείται κατά της κυβέρνησης Τραμπ για χάρη της Τουρκίας, υποστηρίζει ο οπαδός του πεφωτισμένου και όσο να ναι ΄χων λάβει κάτι από τη χάρη του ηγέτη, Καραγκιούλ.

Και ερχόμαστε στο ζουμί που δεν είναι άλλο από τις ανοικτές απειλές κατά κάθε πιθανού ή απίθανου αντιθέτου και η προειδοποίηση πως της νέας νίκης θα ακολουθήσουν καρατομήσεις.

«Πρόκειται για έναν νέο πόλεμο ανεξαρτησίας κατά της οικονομικής πολιορκίας και των επιθέσεων. Το τουρκικό κράτος είναι ισχυρό. Δεν υπάρχει η Τουρκία που ικέτευε για βοήθεια και ζητούσε έλεος. Ο πόλεμος θα κερδηθεί και η νίκη θα είναι διπλή», γράφει.

Καθώς εκκαθαρίσεις έγιναν μετά τις τρεις πρώτες επιθέσεις μια νέα περίοδο εκκαθαρίσεων θα ακολουθήσει. Η οικονομική επίθεση θα είναι η ευκαιρία για εθνικοποίηση της οικονομίας, πολύ σοβαρές εκκαθαρίσεις και ξεκαθάρισμα. Θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές στην κεφαλαιακή αγορά και όσοι είχαν συναλλαγές με τους κύκλους της παρέμβασης θα αποδυναμωθούν.

Εθνικές εταιρείες και κεφαλαιούχοι που στηρίζουν τον Ερντογάν θα βοηθηθούν. Είναι ευκαιρία αλλαγής της τουρκικής εθνικής οικονομίας, καταλήγει ο Ιμπραήμ. Άντε παιδιά με το καλό, συνεχίστε έτσι, φτιάξτε μια χώρα που δεν χωρά κανείς άλλος… όπως κάποτε, κάποιοι, ψηλούς, ξανθούς και Άρειους!

Μόνο που θα έχετε ίδιο τέλος, άσε που δεν θα επανέρθετε όπως επανήλαν οι άλλοι, οι οποίοι αν μη τι άλλο ήταν ένα, εσείς άνω από 100 κομμάτια, τσάμπα προσπαθείτε να τα ενώσετε.

πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top