GuidePedia

0

Κοινοί απατεώνες και ψεύτες! Τούρκος πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ της γειτονικής χώρας με τα στοιχεία που αυτή τη στιγμή έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές αρχές λένε ξεδιάντροπα ψέμματα περί επιχείρησης …κομμάντος για να κατεβάσουν ελληνική σημαία από τη νησίδα Ανθρωποφαγός κοντά στους Φούρνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ που από το πρωί έχει διατάξει έλεγχο σ΄ όλες τις νησίδες και βραχονησίδες της περιοχής, τίποτα απ΄ όσα λένε ο Γιλντιρίμ και ο Τσαβούσογλου δεν έχει συμβεί!Επίσης διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει καταγραφεί οποιαδήποτε κίνηση τα τελευταία 24ωρα.

Το γεγονός επιβεβαίωσε πριν από λίγο μιλώντας στον Real Fm και ο δήμαρχος Φούρνων που πήγε με σκάφος στη περιοχή και τα βρήκε…όλα στη θέση τους.

Η κατηγορηματική διάψευση όσων λέει ο Γιλντιρίμ και ο Τσαβούσογλου, εκφράστηκε και με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Με βάση την τελευταία ενημέρωση που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός από το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΝ δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε ελληνικό έδαφος», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Παρόλα αυτά», πρόσθεσε, «συνεχίζουμε τη διερεύνηση του θέματος με ψυχραιμία και με απόλυτη σοβαρότητα».

«Σε κάθε περίπτωση», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, «οφείλω να πω ότι η δήλωση του κ. Γιλντιρίμ είναι απολύτως προκλητική και καταδικαστέα και πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχτεί ούτε τη θεωρία των “γκρίζων ζωνών” ούτε βέβαια οποιαδήποτε αμφισβήτηση της εδαφικής της κυριαρχίας».

Συνεπώς σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση οι Τούρκοι ψεύδονται και τον ρόλο των …Πινόκιο τον παίζουν ο Γιλντιρίμ και ο Τσαβούσογλου.

Τα τουρκικά ΜΜΕ φτιάχνουν κλίμα κρίσης και αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. Μετά από τις διαβεβαιώσεις του ΓΕΕΘΑ αν μας προκύψουν βίντεο και φωτογραφίες καλό θα ΄ναι να είμαστε άκρως επιφυλακτικοί ,γιατί μάλλον θα πρόκειται για …παραγωγή από τις μονταζιέρες Ερντογάν.

Ουδείς νομίζουμε σ΄ αυτή τη φάση -εκτός από κομματικούς τυφλοπόντικες- μπορεί να πιστέψει τους Τούρκους του καθεστώτος Ερντογάν κι όχι την ελληνική κυβέρνηση όποια κι αν είναι αυτή.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top