GuidePedia

0

Σαν λάφυρα πολέμου περιφέρουν τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, ανθυπολοχαγό Άγγελο Μιτρετόδη και τον οπλίτη/λοχία Δημήτριο Κουκλατζη, οι Τούρκοι αλλά το πιο σημαντικό που δείχνει εισβολή σε ελληνικό έδαφος, ενέδρα και απαγωγή είναι πως οι δύο Ελληνες εντόπισαν πατημασιές αγνώστων πάνω στο χιόνι γεγονός που τους έκανε να σταθούν και να τις φωτογραφίσουν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Birlik, Ιλχάν Ταχσιν στο κινητό τηλέφωνο των δυο στρατιωτών βρέθηκαν φωτογραφίες με πατημασιές πάνω στο χιόνι.

Οι δυο στρατιωτικοί ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να τις στείλουν στους ανωτέρους τους.

Οι δυο στρατιώτες κρατούνται αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αδριανούπολης, ενώ νωρίτερα είχαν περάσει από τον στρατιωτικό εισαγγελέα και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Αδριανουπολης απ’ όπου απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκε και η μητέρα ενός εκ των δυο στρατιωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατασχεθεί τα κινητά τους τηλέφωνα και τα όπλα τους, μέχρι να διερευνηθούν.

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς των δυο στρατιωτικών που «συνελήφθησαν» από Τούρκους στρατιώτες και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη γειτονική χώρα.

Ο πατέρας και ο θείος του Δημήτριου Κούκλατζη μίλησαν στο protothema.gr γεμάτοι αγωνία για την τύχη του παιδιού τους:

«Το μόνο που κάνουμε είναι υπομονή. Δεν έχουμε μάθει ούτε πώς έγινε, αλλά ούτε τι κάνει τώρα το παιδί μας» είπε ο πρώτος.

Και προσέθεσε:

«Πιστεύουμε στο Θεό και ελπίζουμε όλα να τελειώσουν σύντομα. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε είναι από τις τηλεοράσεις και τα sites».

Ο θείος του, από την άλλη, είπε: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με το παιδί μας και θέλουμε να μάθουμε αν είναι καλά στην υγεία τους και τα δυο παιδιά. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ας είναι καλά στην υγεία τους τα παιδιά και τα διεθνή θέματα θα λυθούν».

Οι φωτογραφίες της μεταγωγής των δύο στρατιωτικών στο τουρκικό δικαστήριο, από τους άντρες της χωροφυλακής όπως δημοσιεύθηκαν από τον Ιλχάν Ταχσίν.













πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top