GuidePedia

0
Image

18-11-2014
Ο φίλος του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια από Τουρκία απειλεί. Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας με δηλώσεις του σε τηλεοπτική συνέντευξη του τόνισε ότι η Τουρκία “δεν θα επιτρέψει αυτό που η Ελλάδα, η Κύπρος ,το Ισραήλ και η Αίγυπτος θέλουν να κάνουν εναντίον της Τουρκίας στη Ανατολική Μεσόγειο”.

Το πως δεν θα επιτρέψει η Τουρκία τις διεθνείς ενέργειες δεν το διευκρίνισε ο Τούρκος υπουργός, φάνηκε όμως από τις δηλώσεις του ότι πλέον η Τουρκία νιώθει πως έχει την πλάτη στον τοίχο.
Προσπαθούν να μας εκφοβίσουν είπε ο Τσαβούσογλου, που ως προς την καταδίκη της Τουρκίας από την Ε.Ε. απλά έκανε πως... δεν άκουσε, λέγοντας απλά “δεν χρήζει καν σχολιασμού”.

Και... όχι απλά δεν άκουσε, αλλά επιμένει η Τουρκία στην τακρική ένατι της Κύπρου λέγοντας πως η Κυπριακή Δημοκρατία παρανομεί επιμένοντας ότι το ψευδοκράτος έχει δικαιώματα επί των ενεργειακών πηγών της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνεπώς οι γεωτρήσεις έπρεπε να γίνουν από κοινούτονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ιδρυθεί κοινή εταιρία και να διαμοιραστούν τα έσοδα στις δυο πλευρές.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top