GuidePedia

0

Αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα και έθεσαν υπό κράτηση έναν άνδρα ο οποίος αποπειράθηκε να εισέλθει στο χώρο όπου στεγάζεται το γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως δήλωσε ένα στέλεχος των υπηρεσιών του πρωθυπουργού, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία ερευνά εάν και κατά πόσον ο άνδρας αυτός ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά αφού αρνήθηκε να επιδείξει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του, δήλωσε το στέλεχος του γραφείου του πρωθυπουργού.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν νωρίτερα ότι ένας άνδρας, ο οποίος υπήρχαν υποψίες ότι μετέφερε μία βόμβα, τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών. Το στέλεχος του γραφείου του πρωθυπουργού αρνήθηκε ότι ο ύποπτος τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN Türk και NTV, τα οποία αρχικά είχαν μεταδώσει ότι ο ύποπτος τραυματίστηκε, η πληροφορία αυτή δεν είναι αληθής, αλλά οι αστυνομικοί πυροβόλησαν προειδοποιητικά στον αέρα δύο φορές στην προσπάθειά τους να συλλάβουν τον ύποπτο.

Ο Ερντογάν δεν βρισκόταν στο γραφείο του όταν σημειώθηκε το περιστατικό, όπως διευκρίνισαν και τα δύο αυτά τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα και το στέλεχος του γραφείου του που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Σύμφωνα με το NTV, ο άνδρας αυτός είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία μερικά λεπτά νωρίτερα για να προειδοποιήσει ότι μετέβαινε στο γραφείο του πρωθυπουργού.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top