GuidePedia

0

Του Λιακόπουυλου Δημοσθένη
Προχθές (Τρίτη) στις ΗΠΑ βγήκε μια απόφαση που ίσως να είναι το πρώτο βήμα σε μια σειρά από γεγονότα που θα οδηγήσουν στην εποπτεία της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ.

Αντισυνταγματικός κρίθηκε ο νόμος του 2002 στις ΗΠΑ που απαιτούσε το State departement να καταγράφεται ως τόπος γέννησης το Ισραήλ σε όσους είχαν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ.
Με απόφαση του ομοσπονδιακού εφετείου των ΗΠΑ που πάρθηκε την Τρίτη, έκρινε πως οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ, θα αναγράφεται ως τόπος γέννησης η Ιερουσαλήμ και όχι το Ισραήλ.
Σας είχα πει τότε με τα γεγονότα της Λιβύης, ότι έρχεται η σειρά του Ισραήλ και ότι τα Ιεροσόλυμα θα δοθούν στην εποπτεία του ΟΗΕ και ο νατοϊκός στρατός θα πάρει ακόμη και δια της βίας την περιοχή.
Ακούγεται περίεργο αφού όλοι έμαθαν να λένε ότι οι Εβραίοι κάνουν κουμάντο, αλλά με σαφήνεια είπε ο Χριστός ότι "θα σας δείξω την συναγωγή του σατανά, μέσα στην οποία θα είναι όλοι εκείνοι που θα λεέν ότι είναι Εβραίοι και δεν θα είναι".
Να λοιπόν που επίσημα και με δικαστική απόφαση, τα Ιεροσόλυμα για τις ΗΠΑ δεν ανήκουν στο Ισραήλ.
Την υπόθεση είχε πάει στα δικαστήρια η οικογένεια του Menachem Binyamin Zivotofsky, 10 ετών που πήγαν να του βγάλουν διαβατήριο και έβαλαν τόπος γέννησης Ιεροσόλυμα Ισραήλ, και το αμερικανικό κράτος το διόρθωσε σε σκέτο Ιεροσόλυμα καιόχι Ισραήλ,επειδή τα Ιεροσόλυμα δεν θεωρούνται μέρος του Ισραήλ.
Μα... θα πει κανείς, δεν κάνουν κουμάντο οι "Εβραίοι";
Να λοιπόν που δεν κάνουν κουμάντο οι Εβραίοι, αλλά άλλοι, που είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι ζουν ανάμεσά μας.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top