GuidePedia

0

Συμφωνούμε με τη δημόσια θέση της κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας μέσω του Υπουργού Εξωτερικών: πρέπει και οι δανειστές να λογοδοτήσουν στους πολίτες τους. Συμφωνούμε με τη δημόσια θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μέσω του Προέδρου: η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι ο πραγματικός δανειστής μέσω του οποίου οι Ευρωπαίοι πολίτες δανείζουν τα Κράτη-Μέλη. Η διαφορά των επιτοκίου δανεισμού, 1% της ΕΚΤ στο 6% λόγω της παρασιτικής διαμεσολάβησης των εμπορικών τραπεζών, είναι, υπό του πρίσματος των Ευρωπαϊκών Συνθηκών, παντελώς ανυπόστατη.

Παραμένοντας πιστοί στο Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
Το Μνημόνιο και οι Δανειακές Συμβάσεις, εκτός του ότι προϋποθέτουν την απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων, είναι εργαλεία επιβολής στρατηγικής ύφεσης. Ως εκ τούτου, οδηγούν την Ελλάδα σε άτακτη χρεωκοπία και τον Ελληνικό Λαό σε πλήρη εξαθλίωση. Οι βαρύτατες επιπτώσεις τους έγιναν κατανοητές από τον Λαό, ο οποίος εκφράστηκε αντιστοίχως. Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας δεν επιτρέπει οιαδήποτε αμφισβήτηση. Η λαϊκή εντολή ήταν σαφής: ΟΧΙ.
Τυχόν αξιοποίηση του πλεονεκτήματος εδρών του εκλογικού νόμου με σκοπό να δημιουργηθεί κυβέρνηση η οποία θα εφαρμόσει αυτό το οποίο ο Λαός αρνήθηκε, θα αποτελέσει πολική εκτροπή.
Δεδομένης της αποτυχίας του προγράμματος «Μνημόνιο», την οποία και οι ίδιοι οι δανειστές μας παραδέχονται, η εμμονή στο λάθος μπορεί να πηγάζει είτε λόγω έλλειψης εναλλακτικού σχεδίου είτε λόγω εφαρμογής σχεδίου οικονομικής δικτατορίας.
Η Ελλάδα έχει πλέον σαφές εναλλακτικό στρατηγικό σχέδιο, το οποίο καλύπτει το σύνολο των παραγόντων που επηρεάζουν την ανταγωνιστικότητα βάσει του World Economic Forum και όχι κυρίως του κόστους εργασίας. Η Εθνική Αντιπρόταση βασίζεται στη μείωση της ανισότητας, όπως ακριβώς υπέδειξε δημοσίως ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Περαιτέρω εμμονή στο λάθος πρόγραμμα, το Μνημόνιο και τις αναθεωρήσεις τους, ξεπερνά κατά πολύ την έγερση σοβαρότατων ερωτημάτων για τις προθέσεις των δανειστών. Δεν θα δεχθούμε να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος, τη νομοτελειακή διάλυση του ευρώ και, εν συνεχεία, του συνόλου του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα κάποιων μετόχων εμπορικών τραπεζών.
Είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο επίπεδο σεβασμού στους φορολογούμενους πολίτες έχουν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες και οι υπηρεσιακοί παράγοντες που διαμορφώνουν τις αποφάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΕΚΤ.
Ως εκ τούτου, η αξιοποίηση της Εθνικής Αντιπρότασης ως αποκλειστική βάση διαπραγμάτευσης πρέπει να υιοθετηθεί από το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών. Αν δεν γίνει αυτό ακριβώς, τότε οδηγούμαστε είτε σε ακυβερνησία, είτε με μαθηματική ακρίβεια σε μία από τις δύο εκδοχές για τις οποίες έχετε ήδη ενημερωθεί. Καμία εξ’αυτών δεν αποτελεί βιώσιμη λύση για το Έθνος.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top