GuidePedia

0


Ας φανταστούμε την επιστολή που ακολουθεί να την έχουν συντάξει και αποστείλει στον πρόεδρο της κυβέρνησης επιχειρηματίες οι οποίοι τα χρόνια που πέρασαν, μετά από την είσοδο της Ελλάδας στο Ευρώ, αλλά και ακόμα νωρίτερα. Παραθέτουμε την επιστολή και θα σχολιάσουμε στη συνέχεια…


Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε
Σας γράφουμε αυτήν την επιστολή για να σας παροτρύνουμε να βάλετε τη χώρα μας μπροστά από την πολιτική.
Για την οικονομική εξυγίανση του έθνους μας και της ευημερίας των συμπολιτών μας, σας ζητάμε να αυξήσετε τους φόρους στα εισοδήματα άνω του 1.000.000.
Κάνουμε αυτήν την αίτηση ως πιστοί πολίτες που τώρα ή στο παρελθόν κέρδιζαν εισοδήματα 1.000.000 ή και παραπάνω.
Η χώρα μας αντιμετωπίζει μια επιλογή – μπορούμε να πληρώσουμε τα χρέη μας και να οικοδομήσουμε για το μέλλον ή μπορούμε να αποφύγουμε τις οικονομικές μας ευθύνες και να καταστρέψουμε τη δυναμική του έθνους μας.
Η χώρα μας ήταν καλή με εμάς. Μας έδωσε βάση μέσω της οποίας μπορέσαμε να επιτύχουμε. Τώρα, θέλουμε να συνεισφέρουμε για να κρατήσουμε τα θεμέλια ισχυρά ώστε να επιτύχουν κι άλλοι όπως εμείς.
Σας παρακαλούμε να κάνετε το σωστό για τη χώρα μας. Αυξήστε τους φόρους μας.

Σας ευχαριστούμε



Η επιστολή αυτή δεν συντάχθηκε στην Ελλάδα.
Η επιστολή αυτή δε συντάχθηκε από Έλληνες πλούσιους που η χώρα (όπου χώρα βλέπε κομματικό σύστημα) ήταν καλή μαζί τους και τους επέτρεψε να επιτύχουν φοροδιαφεύγοντας, να οικοδομούν το μέλλον τους με μίζες και διαπλοκή, ούτε αξιωματούχους και δημόσια πρόσωπα της χώρας μας που έβγαλαν τα κέρδη τους στο εξωτερικό (όπως παρουσιάστηκαν και στην εκπομπή «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα στο Mega), ενίοτε πουλώντας πατριωτισμό εντός της χώρας, καταστρέφοντας όμως σταδιακά το μέλλον όλων των υπολοίπων.
Η επιστολή αυτή συντάχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από το κίνημα «Patriotic Millioinaires» (Πατριώτες Εκατομμυριούχοι).
http://www.patrioticmillionaires.org




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top