GuidePedia

0

Σύμφωνα με είδηση, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Zaman με τον τίτλο «Η ΤΡΑΟ προκήρυξε διαγωνισμό για πετρέλαιο στη Μεσόγειο», η Κρατική Εταιρεία Πετρελαίων Τουρκίας [ΤΡΑΟ], η οποία ολοκλήρωσε τις δισδιάστατες σεισμικές έρευνες στη Μεσόγειο, τώρα προκήρυξε διαγωνισμό για τρισδιάστατες [3D] εργασίες.
Σύμφωνα με αγγελία, η οποία δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο της Επίσημης Εφημερίδας, η ΤΡΑΟ με ανοικτό διαγωνισμό και στο πλαίσιο έρευνας πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Μεσόγειο σε έναν τομέα 1100 τ.μ. θα πραγματοποιήσει εργασίες για συλλογή τρισδιάστατων σεισμικών δεδομένων,
που θα μπορούν να επεξεργαστούν πάνω σε πλοίο ή σε ένα κέντρο. Οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθούν υπό τον έλεγχο της Δ/νσης Γεωφυσικών Εργασιών της ΤΡΑΟ.
Ο διαγωνισμός, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου 2010 και ώρα 14:00, θα είναι ανοικτός για ντόπιους και ξένους ενδιαφερόμενους. Οι Κοινοπραξίες δεν έχουν δικαίωμα κατάθεσης προσφοράς. Η πιο συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά θα προσδιοριστεί βάσει της φθηνότερης τιμής. Το κείμενο προκήρυξης του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν έναντι αντιτίμου από τη Γενική Δ/νση Έρευνας της ΤΡΑΟ.
Ο Γενικός Δ/ντής της ΤΡΑΟ Μεχμέτ Ουϊσάλ, μιλώντας προ καιρού στον ανταποκριτή του Anadolu, είχε αναφέρει ότι, επειδή στη Μεσόγειο τα δισδιάστατα και τρισδιάστατα σεισμικά δεδομένα είναι πολύ λίγα, δεν έχει έρθει στην επιφάνεια η δυναμική πετρελαίου και φυσικού αερίου της περιοχής, που κατά την άποψή του έχει σοβαρό ενδιαφέρον.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top