GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μου γίνονται κάποιες επαφές και κινήσεις να μην αποπλέυσουν από την ΤΡΙΠΟΛΗ του ΛΙΒΑΝΟΥ και από το ΧΟΡΑΜΣΑΡ του ΙΡΑΝ τα πλοία που στοχεύουν να σπάσουν τον αποκλεισμό στη ΓΑΖΑ. Συνοπτικά παρουσιάζω τις σχετικές πληροφορίες:

*ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.


*Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.

*ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΙΖΕΝΚΟΤ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

*ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΛΙΒΑΝΟ.

*Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΧΑΡΙΡΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΜΑΛΤΑΣ(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ-ΓΚΟΝΖΙ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ ΑΠΟΠΛΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ 4 ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΣΕ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ-ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ. Ο ΧΑΡΙΡΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1701 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ SHAABA FARMS AΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.

*Η ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ/ΑΡΑΒΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Al-LIWAA ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ «ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ» ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΧΑΡΙΡΙ-ΝΑΣΡΑΛΑ.

Τέλος το ΙΣΡΑΗΛ σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των δυο υψηλόβαθμων παραγόντων που είναι πίσω από την αποστολή του Λιβανέζικου πλοίου ΤΖΟΥΛΙΑ. Πρόκειται για ξάδερφο του Σύρου Προέδρου ΑΣΣΑΝΤ(!) που σε αυτόν ανήκει το πλοίο, ενώ χρηματοδότης είναι ο ΓΙΑΣΕΡ ΚΑΣΛΑΚ ο οποίος πρωτοστατεί σε μεταφορά τεραστίων κεφαλαίων από το ΙΡΑΝ στην ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ και σε ακραίες Παλαιστινιακές οργανώσεις.

Το θέμα παραμένει ανοικτό προς πάσα κατεύθυνση…

Δημοσίευση σχολίου

 
Top