GuidePedia

1
Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε σήμερα στην ημερίδα της Διεθνούς Διαφάνειας για τους λόγους που κράτησε ανέπαφη της ηγεσία της ΓΔΑΕΕ (Ευάγγελος Βασιλάκος, Αναστάσιος Τενεκούδης, Νίκος Γανώσης) παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μετακλητούς υπαλλήλους και στις θέσεις αυτές τοποθετήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση.
 "Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι δεν αλλάξαμε σκοπίμως τη Διοίκηση της σχετικής Υπηρεσίας, τα διευθυντικά στελέχη της σχετικής Υπηρεσίας. Παρ’ ό,τι προΐστανται μετακλητοί υπάλληλοι οι οποίοι είχαν επιλεγεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, δε θίξαμε καθόλου τη σύνθεση της υπηρεσιακής ηγεσίας αυτής της Υπηρεσίας. Και το κάνουμε για να σπάσουμε έναν φαύλο κύκλο.

Έναν φαύλο κύκλο που βλέπει πίσω από κάθε πρωτοβουλία και κάθε ενέργεια, μια κομματική κυβερνητική πολιτική ή άλλη σκοπιμότητα.

Αυτό έχει και συμβολικό και ηθικό χαρακτήρα γιατί θέλουμε όλα αυτά ν’ αποκτήσουν μια θεσμική διάσταση, θέλουμε να είναι εγγυημένα θεσμικά κυρίως μέσα από τη Βουλή των Ελλήνων και την αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή".

Σωστή τοποθέτηση, αλλά τον δεσμεύει για το μέλλον: Τυχόν αλλαγή τους θα σημαίνει ότι επικράτησε η κομματική σκοπιμότητα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ????ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΟΥ(ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!! ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ.?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top