GuidePedia

0
Τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση ΠΑΣOK εμπιστεύεται για την έξοδο της χώρας από την κρίση, η πλειοψηφία των πολιτών σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται στην ηλεκτριονική έκδοση «fantomas».
Στη δημοσκόπηση της «ALCO», η οποία διεξήχθη σε δείγμα 100 ατόμων με τηλεφωνικές συνεντεύξεις μεταξύ 8 και 13 Απριλίου, οι ψηφοφόροι απαντούν σε ποσοστό 49,9% θετικά στην ερώτηση εάν είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο «που ο πρωθυπουργός κάνει τη δουλειά του».

Για τον Αντώνη Σαμαρά οι θετικές γνώμες ως προς τον απολογισμό της δράσης του φθάνουν το 36,3%.

Επίσης, το 42% των ψηφοφόρων δηλώνει ότι εμπιστεύεται περισσότερο μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Γ. Παπανδρέου για να αντιμετωπίσει στην κρίση. Μόνο το 13,7% δηλώνει ότι εμπιστεύεται για την έξοδο από την κρίση μία κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ενώ ποσοστό άνω του 35% δεν εμπιστεύεται καμία κυβέρνηση για το συγκεκριμένο στόχο.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ συγκεντρώνει θετικές γνώμες από το 68,4% των ψηφοφόρων του κόμματός του, το 28,6% του ΠΑΣΟΚ και το 12,3% των εκλογέων από τα υπόλοιπα κόμματα.

Σε ό,τι αφορά στη δημοτικότητα των υπουργών, την πρώτη πεντάδα αποτελούν οι Α. Λοβέρδος, με 52% θετικές γνώμες, Ευ. Βενιζέλος, με 49%, Γ. Παπακωνσταντίνου, με 49%, Μ. Χρυσοχοΐδης με 43% και η Α. Διαμαντοπούλου με 42%.

Ακολουθούν η Λ. Κατσέλη με 38% θετικές γνώμες, η Μ. Ξενογιαννακοπούλου με 39%, ο Γ. Ραγκούσης με 37%, ο Π. Γερουλάνος 35%, ο Χ. Καστανίδης με 35%, η Τ. Μπιρμπίλη με 35%, ο Δ. Ρέππας με 35% και η Κ. Μπατζελή με 32%.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top