GuidePedia

0
Ικανοποιητικό το αποτέλεσμα των 100 πρώτων ημερών της νέας διακυβέρνησης, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής
Τα σενάρια περί αύξησης του ΦΠΑ διέψευσε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.
Επίσης, χαρακτήρισε ως ικανοποιητικό το αποτέλεσμα των 100 πρώτων ημερών της νέας διακυβέρνησης..... ενώ ανέφερε ότι η κυβέρνηση ανοίγει όλα τα μεγάλα θέματα και στο επίπεδο αυτό τις πρώτες 100 ημέρες της νέας διακυβέρνησης έχουν γίνει πολλά πράγματα. Ο κ. Πεταλωτής χαρακτήρισε ικανοποιητικό το αποτέλεσμα των πρώτων 100 ημερών.
Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην προστασία του πολίτη επισημαίνοντας ότι την οικονομική κρίση δεν θα την πληρώσει ο Έλληνας πολίτης.

Γνωστοποίησε ότι την Τρίτη, μετά από εντολή του πρωθυπουργού, στη Βουλή θα αποσαφηνιστεί το τοπίο για τις γονικές παροχές, ώστε όπως είπε, ο Έλληνας να γνωρίζει τι θα δρομολογηθεί.

Για τον θόρυβο που προκλήθηκε με την τροπολογία είπε ότι λαμβάνονται αναγκαστικά κάποια μέτρα και επισπεύδονται κάποιες διαδικασίες καθώς η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ανέφερε επίσης ότι όπου υπάρχουν στρεβλώσεις ή αρρυθμίες η κυβέρνηση τις διορθώνει.

Σε ερώτηση για τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφορικά με την αύξηση του ΦΠΑ, διέψευσε λέγοντας ότι τα σενάρια που κυκλοφορούν δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

Συνέστησε στη ΝΔ να είναι περισσότερη προσεκτική στο θέμα του νομοσχεδίου «Καλλικράτης» . Τόνισε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει τις αρχές και τις δεσμεύσεις της και πως τα υπουργικά συμβούλια που πραγματοποιούνται είναι ουσιαστικά. Τόνισε δε με έμφαση πως η κυβέρνηση δεν θα επιχειρούσε μια μεταρρύθμιση χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλίσει τη μεταφορά πόρων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top