GuidePedia

0

Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο το νέο στρατηγείο του Κώστα Καραμανλή. Οσοι μέχρι σήμερα είχαν στοιχηματίσει ότι ο τέως πρωθυπουργός αποχαιρέτησε την πολιτική, μάλλον έχασαν. Οι κινήσεις του μαρτυρούν ότι έχει σχέδια για το πολιτικό του μέλλον.Ως τα τέλη Ιανουαρίου ο κ. Καραμανλής και περίπου δέκα συνεργάτες του θα έχουν εγκατασταθεί στο νέο γραφείο των 200 τ.μ., στην οδό Παναγή Κυριακού, πίσω από την πλατεία Μαβίλη...... Αποφάσισε να μην επιστρέψει στο παλιό γραφείο της οδού Πλουτάρχου, το οποίο χρησιμοποιεί πλέον ο αδελφός του Γιώργος, αλλά να μετακομίσει σε καινούργιο χώρο.
Ο κ. Καραμανλής θα διατηρήσει και το γραφείο της Βουλής, που κληρονόμησε από τον Μιλτιάδη Εβερτ και ανακαίνισε, τοποθετώντας περισσότερα φώτα και πιο φωτεινά χρώματα στους τοίχους. Τη διακόσμηση επιμελήθηκε ο ίδιος. Εκεί θα αρχίσουν να μπαινοβγαίνουν και πάλι οι παλιοί του συνεργάτες, όπως ο Ιωάννης Αγγέλου, ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Ευάγγελος Αντώναρος. Εξάλλου, θα βλέπει επιλεκτικά και ορισμένους πρώην υπουργούς του, όπως τον Ιωάννη Παπαθανασίου, τον Ιωάννη Βαληνάκη (με τον οποίο τα Χριστούγεννα βρέθηκαν στην Αυστρία) και τον Χρήστο Ζώη. Ο τέως πρωθυπουργός επικοινωνεί ακόμη τακτικά με τον Γιώργο Σουφλιά και με τον Δημήτρη Σιούφα, καθώς και με λίγους ακόμη βουλευτές που θεωρεί ότι ποτέ δεν τον υπονόμευσαν.

Τους τελευταίους μήνες ο τέως πρωθυπουργός διαβάζει περισσότερο τις εφημερίδες με τον πρωινό καφέ του και ντύνεται casual, εμφάνιση που πάντα αγαπούσε. Οσοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να του πάρουν συνέντευξη (και δεν ήταν λίγοι) συνάντησαν την άρνησή του. «Εγώ συνομιλώ μόνο με φίλους μου», τους είπε με χαμόγελο. Εχει υποσχεθεί όμως συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο που εκτιμά, «κάποια στιγμή». Ο κ. Καραμανλής ξεκίνησε και πάλι γυμναστική, για να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά που παίρνει με ευκολία και χάνει με κόπο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top