GuidePedia

0
Διαμάχη ξέσπασε στη ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του επίτιμου προέδρου του κόμματος Κ.Μητσοτάκη, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι κανένα κόμμα δεν έχει πει την αλήθεια για την οικονομία στο λαό. Ο Κ.Μαρκόπουλος σχολίασε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να μιλά έτσι για τη ΝΔ, για να απαντήσει ο Γ.Πευκιανάκης: «Συγγνώμη που δεν του ζητήσαμε την άδεια».
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Κανάλι 1» για την τηλεοπτική παρέμβαση του επιτίμου προέδρου της ΝΔ, ο κ. Μαρκόπουλος..... επισήμανε πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν βοηθά σε καμιά περίπτωση ούτε το πολιτικό σύστημα και τον τόπο, ούτε τη ΝΔ που τον αγκάλιασε και τον έκανε πρωθυπουργό.
Παράλληλα, ερωτηθείς από την «Σφήνα» για το «πώς σχολιάζει τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι ο κ. Καραμανλής δεν είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό για την κατάσταση της οικονομίας, γιατί φοβήθηκε», ο Κ.Μαρκόπουλος απάντησε: «Ο Καραμανλής δεν φοβήθηκε όταν αντιμετώπισε τεράστιες πιέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, θα φοβόταν να πει την αλήθεια για την οικονομία στο λαό; Είναι άδικος ο Επίτιμος. Ο Καραμανλής προκήρυξε εκλογές, μη υποσχόμενος τίποτα στους πολίτες, λέγοντας πικρές αλήθειες. Η δικαίωση του φαίνεται πως έχει ξεκινήσει».
Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Γιάννη Πευκιανάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ. Σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «Θεωρώ υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη, για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη, διότι πράγματι διέπραξε το βαρύ ατόπημα να μιλήσει για τη βαθιά κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας, χωρίς προηγουμένως να πάρει την άδεια του κ. Κ. Μαρκόπουλου».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top