GuidePedia

0
Ο Ολυμπιακός θα μάθει το μεσημέρι (13.00, ΝΕΤ, Novasports 1) τον αντίπαλό του στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Νιόν οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στην κληρωτίδα μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που συνεχίζουν στην κορυφαία διοργάνωση έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση από τη φάση των ομίλων......

Ο Ολυμπιακός έχει υποψήφιους αντίπαλους τις επτά από τις οκτώ ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στους ομίλους, καθώς δεν μπορεί να κληρωθεί με την Άρσεναλ που ήταν στον όμιλό του.
Στο δρόμο του Ολυμπιακού μπορεί να βρεθεί μία από τις τρεις ισπανικές ομάδες (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη), μία από τις δύο αγγλικές (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι), η ιταλική Φιορεντίνα και η γαλλική Μπορντό.
Με βάση τις πιθανότητες, η Φιορεντίνα και η Μπορντό μπορεί να είναι οι αντίπαλοι διότι δεν μπορούν να κληρωθούν με τις συμπατριώτισσές τους από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.
Σαφώς μία από αυτές τις δύο ομάδες προτιμούν στον Ολυμπιακό και όχι τα μεγαθήρια από την Ισπανία και την Αγγλία. Ο Ζίκο πάντως θα ήθελε την Σεβίλλη την οποία είχε αποκλείσει ως τεχνικός της Φενέρ, αλλά ο Μαρέσκα που έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη ομάδα λέει μακριά!
Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, ο Ολυμπιακός θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς τον Φεβρουάριο και φιλοξενούμενος στη ρεβάνς του Μαρτίου.
Τον Ολυμπιακός εκπροσωπούν στην κλήρωση οι κ.κ. Γιαννίκος και Σπυρόπουλος.
Τα γκρουπ της κλήρωσης:
Α: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Μάντσεστερ, Άρσεναλ, Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Μπορντό

Β: Μπάγερν, Ίντερ, Μίλαν, Λιόν, Στουτγκάρδη, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Πόρτο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top