GuidePedia

0

Την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την ηγεσία της ΝΔ ανακοίνωσε ότι στηρίζει σήμερα το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος κ. Μ. Έβερτ.
Σε δήλωση του, ο κ. Έβερτ συγκεκριμένα αναφέρει:
«Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, θα στηρίξω την υποψηφιότητα της κας Ντόρας Μπακογιάννη. Η εκλογή της θα συμβάλει στην ενότητα της παράταξης και θα δημιουργήσει προοπτικές ώστε η Νέα Δημοκρατία να επανέλθει στην κυβέρνηση».....

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, παρά την σφοδρή σύγκρουσή του στο παρελθόν με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, διατηρούσε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας τον τελευταίο καιρό με την κ. Ντ. Μπακογιάννη, ενώ υπέρ της υποψηφιότητάς της φέρεται να έχει ταχθεί και ο γαμπρός του, πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή κ.Π. Δούκας.
Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο κ. Μ. Έβερτ είχε συγκρουσθεί στο παρελθόν με τον κ. Α. Σαμαρά,τόσο μετά από διαφωνία τους όταν και οι δύο ήσαν υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσο και εξαιτίας της ενέργειας του Μεσσήνιου πολιτικού να προτείνει (ως αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης) τον κ. Κ. Στεφανόπουλο ως υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας το 1994.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top