GuidePedia

0
Πρωτοφανείς αλλαγές θα συμβούν κατά την αυριανή τηλεοπτική αναμέτρηση της βραδιάς των εκλογικών αποτελεσμάτων με το Mega, τον ΑΝΤ1 και τη ΝΕΤ  να επενδύουν σταθερά στην ενημέρωση, τα exit polls και στην «παρουσία» πρωτοκλασάτων στελεχών και τον Alpha, το Star και τον ΣΚΑΙ να διαφοροποιούνται εναλλακτικά με την Πετρούλα και τη Τζούλια Ρόμπερτς, τη Τζένη Καρέζη, αλλά και το ποδόσφαιρο. Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι αρχισυντάκτες ειδήσεων και εκλογικών εκπομπών, δεν προλαβαίνουν να προσθέσουν ένα «γαλάζιο» όνομα στη λίστα των καλεσμένων....
που δεσμεύονται να περάσουν από το στούντιο στην αυριανή εκλογική βραδυά, και το σβήνουν αφήνοντας ένα μεγάλο ακάλυπτο κενό: Αυτό που προκύπτει από τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων για καθαρή αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ.να ακόμη νέο φαινόμενο για τη φετινή αναμέτρηση, το κοινό exit poll των 5 καναλιών τα οποία θα ερμηνεύσουν οι εκπρόσωποι των εταιρειών δημοσκοπήσεων που φέτος συμπράττουν από κοινού για ένα οικονομικότερο project αξίας 200.000 ευρώ, έναντι 480.000 που θα κόστιζαν τα 5 επιμέρους αν καθένας διατηρούσε το δικό του.
Στο Mega οι «πρωτοκλασάτοι»
η ενημέρωση αρχίζει στις 7 π.μ. με τους Μ. Αναγνωστάκη και ο Ι.Χασαπόπουλο. Στις 10 π.μ. συνεχίζουν οι Γ.Οικονομέας και Δ. Καμπουράκης ενώ στις 6 μ.μ. ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Συντονίστρια της βραδιάς  η Όλγα Τρέμη και μαζί της οι Γ.Πρετεντέρης και Π.Τσίμας. Στις 7.μ. θα μεταδοθεί το exit poll με σχολιαστή τον Τ.Θεοδωρικάκο της GPO. Το κανάλι έχει εξασφαλίσει εδώ και μια εβδομάδα για την πρώτη μιάμιση ώρα των «εντυπώσεων» την παρουσία της Ντ. Μπακογιάννη, του Δ.Αβραμόπουλου (ΝΔ) και των Ε.Βενιζέλου, Γ.Ραγκούση και Α.Λοβέρδου (ΠΑΣΟΚ). Την πρόσκληση του καναλιού έχει αποδεχθεί και η Λιάνα Κανέλλη (ΚΚΕ). από τις 6.30 π.μ. ο Β.Λυριτζής και ο Δ. Οικονόμου θα βρίσκονται στην «Πρώτη Γραμμή» έως τις 10 π.μ. Αμέσως μετά καιέως τις 12 το μεσημέρι Π.Τσαπανίδου παρακολουθεί τις ψηφοφορίες των πολιτικών Αρχηγών. Η εκλογική βραδιά αρχίζει στις 5 μ.μ. με τη Μ.Χούκλη, τον Γ.Πολίτη και την Π.Γαβρά. Στις 7 μ.μ. θα μεταδοθεί το exit poll των MRB - RASS με τον Δ.Μαύρο στον σχολιασμό. Στο κάλεσμα της ΕΡΤ προσδοκάται να ανταποκριθούν γνωστά ονόματα όλων των παρατάξεων (Φ.Πετραλιά, Μ.Γιαννάκου, Πρ.Παυλόπουλος, Γ.Τραγάκης, Ν.Δένδιας, Μ.Κεφαλογιάννης, Γ.Βλάχος, Γ.Γιακουμάτος, Κ.Χατζηδάκης, Π.Καμμένος (ΝΔ), Τ.Χυτήρης, Μ.Ξενογιαννακοπούλου, Β.Παπανδρέου, Κ. Σκανδαλίδης, Π.Ευθυμίου, Σ.Ράπτη, Ε.Χριστοφυλλοπούλου (ΠΑΣΟΚ) Ν.Χουντής, Γ.Θεωνάς, Γ. Μπανιάς (ΣΥΡΙΖΑ). Διακόπτουμε για? Τζούλια ΡόμπερτςΣτον aLFA θα δοκιμάσουν μοντέλο που υιοθετείται στο γερμανικό RTL. Για 2 ώρες θα διακόψουν και θα προβάλλουν από 8.30-10.30 μ.μ. ξένη ταινία (Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου). Στις 7 μ.μ. ο Θ. Γεράκης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Marc) θα παρουσιάσει και θα αναλύσει το exit poll. Παρουσιαστής θα είναι ο Αν.Σρόιτερ, τη συζήτηση θα συντονίζει ο Ν.Μάνεσης, τα αποτελέσματα θα παρουσιάζει η Μ.Νικόλτσιου στις 6 μ.μ., θα βρίσκεται ο Ν.Ευαγγελάτος. Στο πλευρό του, οι Γ.Παπαδάκης, Στ. Λιαρέλλης και Αν.Δελλατόλας. Στις 7 μ.μ. θα μεταδοθεί το exit Poll, που θα αναλύσει ο Στρ.Φαναράς της Metron Analysis. Υποσχετικές για παρουσία έχουν δώσει οι Α.Λοβέρδος, Π.Ευθυμίου, Κ.Σκανδαλίδης, Α.Διαμαντοπούλου, Μ.Αποστολάκη, Α.Γεωργιάδης, Δ.Αβραμόπουλος, Λ.Κανέλλη, Μ.Μαίλης, κ.ά. Στο Alter την αρχή κάνει στη 1 μ.μ. ο Γ.Αυτιάς. Τη σκυτάλη παραλαμβάνει στις 6 μ.μ. ο Ν.Χατζηνικολάου ενώ στις 7 μ.μ. θα παρουσιαστεί το exit poll σε συνεργασία με την Alco. θα έχει στο στούντιο τη Σία Κοσιώνη, τον Τ.Τέλλογλου και τον Α.Παπαχελά ενώ θα μεταδώσει ξεχωριστό exit poll (πρόθεση ψήφου) της Public Issue.
Στο Star την ευθύνη έχει αναλάβει ο Αι.Λιάτσος. Μαζί του ο Γ.Παπαχρήστος και ο Ι. Τριανταφυλλίδης.
Το Star πιστό στο infotainment μοντέλο θα ρίξει στα βαθιά την Πετρούλα και θα συνδεθεί με δυο κλαμπ που θα κάνουν πάρτι. Στις 9 μ.μ. θα μεταδώσει την ελληνική ταινία «Τζένη Τζένη».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top