GuidePedia

0

Από τους πυροβολισμούς δύο αστυνομικοί, εκ των οποίων η μία γυναίκα, τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι τέσσερις ελαφρότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τους αστυνομικούς ήταν δόκιμοι.
Ο ένας σοβαρά τραυματίας, ο οποίος φέρει τραύμα στον θώρακα, στην κοιλιά και στο πόδι, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο......

Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκαν η γυναίκα και οι άλλοι τέσσερις αστυνομικοί και ένας πολίτης – αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, ο οποίος υπέστη νευρικό κλονισμό. Η γυναίκα αστυνομικός ήταν η πιο σοβαρά τραυματισμένη, στην περιοχή της ωμοπλάτης, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Τραυματίες είναι οι: Δημήτρης Μαμέλης, Σοφία Ψυχογιού, Κώστας Αγόρης, Στέλιος Μανουδάκης, Γιώργος Τσουμάνης και Κώστας Παπακυριαζής.
Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Μαρτίνης, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας αστυνομικού, μετά από το χειρουργείο που υποβλήθηκε. Πλέον η αστυνομικός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 ΓΣΝΑ δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο για τη ζωή του, μετά από την εγχείρηση, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αστυνομικοί νοσηλεύονται για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top