GuidePedia

0
Παπανδρέου και Καραμανλής μίλησαν για τις μητέρες τουςΑνθρώπινη διάσταση είχε ο διάλογος που είχαν Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Καραμανλής στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο κ. Καραμανλής υποδέχθηκε στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου το νέο πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου στις 11:20. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν θερμή χειραψία και ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος μεταξύ τους, με τον Κώστα Καραμανλή να συγχαίρει τον Γιώργο Παπανδρέου και να του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.....

Ο Γ. Παπανδρέου ρώτησε τον κο Καραμανλή για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του προέδρου της ΝΔ, η οποία ως γνωστόν, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα»απάντησε ο κος Καραμανλής, ο οποίος με τη σειρά του ρώτησε τον Γ. Παπανδρέου για την δική του μητέρα. «Όλα καλά» απάντησε εκείνος.
Μετά το τέλος της τελετής παράδοσης - παραλαβής που διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, ο Κώστας Καραμανλής αναχώρησε με το αυτοκίνητό του για τη Ρηγίλλης, ενώ ο κ. Παπανδρέου εισήλθε και πάλι στο Μαξίμου, πριν μεταβεί στη Βουλή. Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Καραμανλής έφθασε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όπου τον υποδέχθηκε ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης.
Πλέον απομένει η ανακοίνωση της σύνθεσης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που αναμένεται να γείνει το απόγευμα στις 19:0

Δημοσίευση σχολίου

 
Top