GuidePedia

0
Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Κώστα ΚαραμανλήΔύσκολες ώρες περνά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, καθώς από χθες το πρωί η 89χρονη μητέρα του Αλίκη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Η Αλίκη Καραμανλή υπέστη καρδιακή κάμψη λόγω πνευμονικού οιδήματος και οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να διαφύγει τον κίνδυνο.
Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» νοσηλεύεται η κυρία Αλίκη Καραμανλή, μητέρα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς χθες, Δευτέρα, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με το Βήμα, η κυρία Καραμανλή, η οποία αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας......

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να υποβληθεί σε σειρά καρδιολογικών και νευρολογικών εξετάσεων και είναι πιθανό έως το μεσημέρι να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν.
Ο Κ. Καραμανλής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσσα, επισκέφθηκε τη μητέρα του και ενημερώθηκε για την κατάστασή της από τους θεράποντες ιατρούς και τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Ανδρ. Μαρτίνη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top