GuidePedia

0
Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Χίλαρι Κλίντον αναφερόμενη σήμερα στην ανταλλαγή των πυρών μπροστά από το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον, χαρακτήρισε την πράξη «τραγωδία» η οποία αναδεικνύει το «μίσος» του ένοπλου επιτιθέμενου, κάλεσε δε τους Αμερικανούς πολίτες «ενωμένοι να καταδικάζουν τέτοιες τρομερές πράξεις».

«Το μίσος που επέδειξε ο οπλοφόρος και εκφράζεται εδώ και πολλά χρόνια κατά ορισμένων ομάδων (πληθυσμού) είναι κάτι κατ' εμέ αφόρητο» επισήμανε η υπουργός των Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών μιλώντας στους δημοσιογράφους μπροστά από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. «Ελπίζω όλη η Αμερική να ενωθεί κατά τέτοιων τρομερών πράξεων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμς φον Μπρουν 89 ετών φρονών ότι «η λευκή φυλή είναι ανωτέρα όλων» εισήλθε άγνωστο πώς ακριβώς με ένα μακρύ όπλο στο χώρο της εισόδου του Μουσείου Ολοκαυτώματος και άνοιξε πυρ κατά των φρουρών, που «ανταπέδωσαν» τα πυρά. Σύμφωνα με μία σημερινή ανακοίνωση του BI, ο δράστης έγραψε για τις ΗΠΑ στην προσωπική ιστοσελίδα του ότι, «είναι πλέον ο φυλετικός σκουπιδοτενεκές του Τρίτου κόσμου, ηλίθιες και κατεστραμμένες παντελώς»......

Σήμερα, το ανωτέρω Μουσείο έκλεισε τις θύρες του, ενώ η σημαία του κυματίζει «μεσίστια».

Δίωξη γι' ανθρωποκτονία

Ο ηλικιωμένος δράστης της ένοπλης επίθεσης στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ουάσιγκτον που δηλώνει δημόσια ότι «η λευκή φυλή είναι ανώτερη» και τραυμάτισε θανάσιμα φρουρό του Μουσείου, αντιμετωπίζει πλέον και την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, βεβαιώθηκε επίσημα πριν από λίγο στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Ο Τζέϊμς φον Μπρουν, 89 ετών, «κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία και κατοχή όπλου, το οποίο χρησιμοποίησε μέσα στο χώρο ενός ομοσπονδιακού κτηρίου», δήλωσε η αρχηγός της αστυνομίας Ουάσινγκτον κυρία Κάτι Λανιέρ.

Ο δράστης νοσηλεύεται προς το παρόν, επειδή τραυματίστηκε από τα πυρά φρουρού του Μουσείου, ο οποίος «ανταπέδωσε» στα δικά του.

Αντίθετα, ο φρουρός του Μουσείου, Στέφεν Τάϊρον Τζονς, μαύρος, 39 ετών, που πυροβολήθηκε από τον ηλικιωμένο, απεβίωσε στο νοσοκομείο.

Την υπόθεση αυτήν ανέλαβε πλέον να διαλευκάνει--ως προς τα κίνητρα του δράστη--το FBI. Πάντως, ο δράστης είχε εκφραστεί για τις Ην. Πολιτείες με απαξιωτικά σχόλια (: «ο φυλετικός σκουπιδοτενεκές του Τρίτου κόσμου") στην προσωπική του ιστοσελίδα, ανακοινώθηκε ήδη από την ομοσπονδιακή αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top