GuidePedia

0
Εξελίξεις δρομολογεί η απόφαση του Θ. Ρουσόπουλου να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, μια κίνηση η οποία προκαλεί ικανοποίηση σε στελέχη της ΝΔ.
«Μακάρι το παράδειγμά του να ακολουθήσουν και κάποιοι άλλοι που πραγματικά είναι ΄΄βαρίδια΄΄ για το κόμμα της ΝΔ», δήλωσε ο Θόδωρος Καράογλου. Για «πράξη λεβέντικη και γενναία», έκανε λόγο ο Γιώργος Καλατζής.
Η πρωτοβουλία του κ. Ρουσόπουλου αυξάνει κατακόρυφα την πίεση στους λεγόμενους Βατοπαιδινούς, ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και δημιουργεί την αίσθηση ότι οι εθνικές εκλογές δεν είναι πολύ μακριά, γράφει ο Ελεύθερο Τύπος.
Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη εκτιμούσαν την Παρασκευή ότι η έξοδος του πρώην υπουργού αποτελεί και την απαρχή των αλλαγών που κυοφορούνται σε κυβέρνηση και κόμμα, αναφέρουν τα Νέα Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, «παράγοντες της Ρηγίλλης θεωρούν ότι την κίνησή του θα ακολουθήσουν τελικώς και οι κ.κ. Βουλγαράκης, Δούκας, Μπασιάκος και Κοντός, ενώ σε διαφορετική μοίρα βάζουν τον κ. Αρ. Παυλίδη, ο οποίος αντιμετωπίζεται ως ΄΄ξένο σώμα΄΄ με την τύχη του, όπως λένε, να είναι ΄΄προδιαγεγραμμένη΄΄, ανεξάρτητα από τις δικές του κινήσεις».
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, από τη συχνότητα του Flash 96 ο Πέτρος Δούκας είχε δηλώσει ότι «αν μου ζητηθεί να μη συμμετάσχω στα ψηφοδέλτια, για να διευκολύνω την παράταξη, βεβαίως και θα το κάνω». Επανέλαβε πάντως ότι στην υπόθεση Βατοπεδίου, η Δικαιοσύνη δεν βρήκε τίποτα σε βάρος του......
Ο Θ. Ρουσόπουλος, στην επιστολή του με προσωπικό τόνο προς τον πρωθυπουργό, αφήνει αιχμές κατά στελεχών της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι στο πολιτικό σκηνικό επικρατούν συνθήκες ισοπέδωσης και από «φίλους».
«Σεβαστή η απόφασή του», λέει το Μέγαρο Μαξίμου. «Αναμενόμενη, αυτονόητη, αν και βραδυφλεγής, καθώς ελήφθη με πολύ μεγάλη καθυστέρηση», δηλώνει το ΠΑΣΟΚ. «Έκλεισε ένας κύκλος που θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα», σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top