GuidePedia

0
Φωτιές ανάβει στη Νέα Δημοκρατία η δήλωση του Γιάννη Μανώλη για την ανάγκη δημιουργίας νέου κόμματος, που θα εκφράζει τον κεντροδεξιό χώρο, την ώρα που θετικό αντίκτυπο στη Νέα Δημοκρατία είχε η απόφαση Ρουσόπουλου να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.
Στη Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει ευρύτατη συζήτηση για αλλαγές, ενώ στο ΠΑΣΟΚ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής δείχνει να αποπειράται στροφή προς τα δεξιά, αφήνοντας κενό στο κεντρώο χώρο.
Εν τω μεταξύ, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, σε συνεντεύξεις τους, καλούν τους βουλευτές που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση Βατοπαιδίου, και όχι μόνον, να μιμηθούν τον πρώην Υπουργό.
Επίσης, απαντούν αρνητικά, στη συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με το ΛΑΟΣ, που προτείνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Το 49,2% των ψηφοφόρων της ΝΔ δεν επιθυμεί συνεργασία με τον ΛΑΟΣ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ για το Πρώτο Θέμα. Το 61,7% ζητά ανασχηματισμό και το 78,2% καλεί τον Κώστα Καραμανλή να αποκλείσει από τα ψηφοδέλτια όσους προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top