GuidePedia

0
Δεν πίστευαν στα μάτια τους, γιατροί και πυροσβέστες, όταν αντίκρισαν τραυματισμένο ένα 12χρονο παιδί στο προαύλιο σχολείου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μια σιδερόβεργα πάχους 1 πόντου και μήκους 1 μέτρου είχε καρφωθεί στον αριστερό μηρό του, όταν εκείνο επιχείρησε να πηδήξει τα κάγκελα του σχολείου, για να παίξει με τους φίλους του.
Ο 12χρονος μαθητής, αν και η πόρτα του σχολείου ήταν ανοιχτή, προτίμησε να σκαρφαλώσει στα κάγκελα και να πηδήξει μέσα. Πέφτοντας, το σίδερο που στήριξε ένα μικρό δεντράκι, του καρφώθηκε στο πόδι.
Χρειάστηκε εξειδικευμένη επέμβαση των αντρών της πυροσβεστικής, οι οποίοι σε συνεργασία με τους γιατρούς του ΕΚΑΒ, κατάφεραν να κόψουν μέρος από το παχύ σίδερο με έναν διπλό διαστολέα. Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου ομάδα γενικών χειρουργών και ορθοπεδικών, κατάφεραν να το αφαιρέσουν.
Για τους πυροσβέστες στο Ηράκλειο της Κρήτης, το περιστατικό του 12χρονου Αριστείδη, δεν ήταν το μοναδικό! Στο πρόσφατο παρελθόν, εργάτης σε οικοδομή, σώθηκε και πάλι από θαύμα, όταν ένα σίδερο καρφώθηκε στο λαιμό του

Δημοσίευση σχολίου

 
Top