GuidePedia

0

Στο μέτωπο Ρωσίας-Ουκρανίας το αίμα συνεχίζει να ρέει χωρίς σταματημό. Το χειρότερο είναι πως τίποτα δεν δείχνει ότι αυτό το σφαγείο θα σταματήσει σύντομα.

Ο κ.Γιώργος Ρωμανός με μία ακόμη εμπεριστατωμένη ανάλυση του εξηγεί γιατί. Παρουσιάζοντας χάρτες και δεδομένα δυτικών πηγών που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, ο κ.Ρωμανός αναλύει τι έγινε στο Κουρσκ, όπου προβλέπει ότι για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο αυτό το σημείο του μετώπου θα απασχολεί. Επισημαίνει τα λάθη των Ρώσων που επέτρεψαν στους Ουκρανούς να καταγράψουν αυτή την επιτυχία αλλά επισημαίνει και τα κέρδη της Μόσχας στο ανατολικό μέτωπο, όπου οι δυνάμεις της προελαύνουν.

Για πρώτη φορά δηλώνει ανήσυχος ακόμη και για τη χρήση πυρηνικών όπλων, αφού όπως λέει η Δύση έχει έτοιμες λίστες στόχων βαθιά στο έδαφος της Ρωσίας. Λίστες που παρουσιάστηκαν από το CNN και περιλαμβάνουν ακόμη και την οικία Πούτιν στο Σότσι! Αν πραγματοποιηθεί έστω και ένα απ΄ αυτά τα χτυπήματα πως θα αντιδράσει η Ρωσία;

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top