GuidePedia

0


Αν σε κάποιο τομέα η «ελληνοτουρκική προσέγγιση» έχει γίνει αισθητή είναι ο αθλητισμός! Δεν είναι πρωτόγνωρο Τούρκοι αθλητές να επιλέγονται από ελληνικές ομάδες. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που μία μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός εμπιστεύεται τόσους Τούρκους προπονητές και παίκτες.

Ο προπονητής Φ.Τερίμ ,γνωστός Γκρίζος Λύκος, ακόμη πιο γνωστός για τις απόψεις του ήρθε στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, απέτυχε παταγωδώς και έφυγε. Αντικατέστησε έναν καθόλα άξιο προπονητή τον Σέρβο Γιοβάνοβιτς.
Στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος που σε αρκετά βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται και ως υπέρμαχος πατριωτικών θέσεων, εμπιστεύθηκε τον Τούρκο προπονητή Αταμάν και δικαιώθηκε για την εμπιστοσύνη του. Ο κ.Αταμάν ήταν από τους λίγους που είδαν τον Ερντογάν όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε την Αθήνα.

Επίσκεψη του Προέδρο της Τουρκίας Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη πρεσβεία της Τουρκίας. Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η τουρκική παρέα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό διευρύνθηκε φέτος με τον κ. Αταμάν να φέρνει στον Παναθηναϊκό δύο Τούρκους παίκτες: τον Ομέρ Γιουρτσεβέν και τον Τσεντί Οσμάν. Η παρουσία του δεύτερου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ενδιαφέρον για εμάς τους Έλληνες. Παραθέτουμε μερικά μόνο από τα μηνύματα του στο X και κλείνουμε με το απόσπασμα μιας συνέντευξης του Νεοκλή Σαρρή στον Πάνο Παναγιωτόπουλο. Είναι πολύ χρήσιμο να θυμηθούμε τι έλεγε ο μεγάλος Νεοκλής Σαρρής:

 


πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.


Δημοσίευση σχολίου

 
Top