GuidePedia

0

Τί αποκαλύπτουν αμερικανικά ΜΜΕ για την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ που θα βύθιζε τις ΗΠΑ στον εμφύλιο!
Πλήθος αμερικανικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 20χρονος Τόμας Κρουκς επιτηρούσε την περιοχή και τον ίδιο τον στόχο μέσω drone πριν ανοίξει πυρ.

«Ο ένοπλος που πυροβόλησε στο αυτί τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο πέταξε ένα drone πάνω από τον χώρο της προεκλογικής ομιλίας λίγες ώρες πριν ο Τραμπ ανέβει στη σκηνή».

Τα παραπάνω αποκάλυψε το NBC News, ρίχνοντας φως σε μία ακόμα σκοτεινή πτυχή της απόπειρας κατά του Τραμπ.

Το drone με κάμερα επέτρεψε στον 20χρονο ένοπλο, Τόμας Κρουκς, να έχει μια εικόνα που τον βοήθησε να σχεδιάσει την επίθεσή του, είπε καλά πληροφορημένη πηγή στο αμερικανικό μέσο.

Η Wall Street Journal επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι ο Κρουκς χρησιμοποίησε drone.

Το Fox News μετέδωσε επίσης πως ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ πέταξε παραπάνω από μία φορά το drone του!

Μάλιστα μπροστά στις αποκαλύψεις, η παρουσιάστρια του «The Ingraham Angle» χαρακτήρισε «απίστευτα όσα μαθαίνονται και τα οποία είναι όλο χειρότερα κάθε μέρα»:

Δείτε το βίντεο



Η εναέρια επιτήρηση φαίνεται να είναι άλλη μια από μια σειρά αποτυχιών ασφαλείας που επέτρεψαν στον ένοπλο να επιχειρήσει να σκοτώσει ανενόχλητος τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά δίκτυα, είναι αυτονόητο πως η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service) πρέπει να απαγορεύει τα drones σε περιοχές που πρόκειται να αναπτύξει δυνάμεις (π.χ. για την προστασία ενός προσώπου ή κτιρίου).

Ωστόσο αυτό το μέτρο στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως το… αγνόησαν!

Πρόκειται για τη δεύτερη πιο σοκαριστική αποκάλυψη γύρω από τα τρομακτικά κενά ασφαλείας στη συγκέντρωση που παραλίγο να αποβεί μοιραία για τον Τραμπ.

Θυμίζουμε πως η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ (Secret Service) είχε προειδοποιηθεί για τον Thomas Crooks και τον χαρακτήρισε ως «απειλή» 10 λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αλλά του επετράπη να… κυκλοφορεί στον χώρο!



Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.


Δημοσίευση σχολίου

 
Top