GuidePedia

0


Για τους εξοπλισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων πληρώνουμε πολλά. Πάρα πολλά. Γι΄ αυτό καλό θα ήταν να ακούμε πρώτα απ΄ όλα και όλους, τους ειδικούς. Αυτούς που γνωρίζουν, που εκπαιδεύτηκαν για να πολεμήσουν. Για τους αεροπόρους ο πόλεμος στο Αιγαίο δεν είναι θεωρία, εδώ και δεκαετίες.

Προκαλούν εντύπωση οι ανακοινώσεις για αγορά πανάκριβων οπλικών συστημάτων, ειδικά στην ΠΑ η χρησιμότητα των οποίων ευθέως αμφισβητείται. Τρανό παράδειγμα το F-35!

Προκαλούν ανησυχία οι ανακοινώσεις για πώληση μαχητικών αεροσκαφών που διαθέτει η ΠΑ! Ποιος τα…μέτρησε και τα βρήκε να περισσεύουν;

Για όλα αυτά, αλλά και για το θανάσιμο κίνδυνο της Τουρκίας που απειλεί Ελλάδα και Κύπρο, στο στούντιο του militaire channel , ο Αεροπόρος Στέφανος Καραβίδας.

Ζούμε την «μείωση του στρατιωτικού μας αποτυπώματος στο Αιγαίο», όπως είχε προαναγγείλει ο Μ.Πομπέο,όταν ήταν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ; Η απάντηση που προκύπτει από τη συζήτηση που κάνουμε με τον Στέφανο Καραβίδα είναι δυστυχώς καταφατική.



πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top