GuidePedia

0

Έρευνα της Αρχής Προστασίας για το που βρήκε τα στοιχεία.

Το μήνυμα που στέλνει η ερυρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους για τη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές είναι εμμέσως «διαφημιστικό» καθώς δεν τους παροτρύνει να ψηφίσουν το κόμμα της, αλλά τους λέει ότι μπορούν να ψηφίσουν μετά την ιστορική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Έτσι κι αλλιώς όμως το σημαντικό είναι ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν στα χέρια της οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών. Και αυτό θα κληθεί να απαντήσει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την αποστολή email σε απόδημους Έλληνες του εξωτερικού από την ευρωβουλευτή της Ν.Δ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ειδικότερα, ανακοίνωση της Αρχής αναφέρει: «Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των Ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

Η ίδια μιλώντας σημείωσε μεταξύ άλλων:

Δεν περιήλθε στα χεριά μου η λίστα των ανθρώπων οι οποίοι γράφονται στο σύστημα για την επιστολική ψήφο, αυτό θα ήταν μια έκνομη ενέργεια ξεκαθάρισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 η ευρωβουλευτής της ΝΔ Αννα Μισελ Ασημακοπουλου, για τα ενημερωτικά email που απέστειλε σε Έλληνες του εξωτερικού με αφορμή τις ευρωεκλογές σε λίγους μήνες και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη συνέχεια.

Εξήγησε ότι ως υποψήφιοι, όλοι οι βουλευτές, ευρωβουλευτές, δικαιούνται να ζητήσουν επισήμως και να πάρουν από το υπουργείο Εσωτερικών μια λίστα του εκλογικού καταλόγου.

Αυτό που έκανα εγώ, είναι ότι έστειλα ένα newsletter σε μια λίστα αποδεκτών που έλεγε ότι σε 100 ημέρες έχουμε ευρωεκλογές, έχει καθιερωθεί και η επιστολική ψήφος και ρωτούσα: σας ενδιαφέρουν τα θέματα των ευρωεκλογών και οι δικές μου δράσεις και μόνο αν πατήσουν εγγραφή αποστέλλεται ενημερωτικό υλικό.

«Κάποια κόμματα προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι αυτό που έκανα εγώ έχει σχέση με την επιστολική ψήφο , δεν έχει» ξεκαθάρισε η κυρία Ασημακοπουλου.

To ηλεκτρονικό μήνυμα της Μισέλ Ασημακοπούλου στους απόδημους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ


πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top