GuidePedia

0


«Θετική ατζέντα», «ρεαλισμός», «δεν πρέπει να είμαστε αφελείς» ,μερικά απ΄ όσα λέγονται στα τηλεοπτικά κανάλια από το πρωί, για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα. Μαζί με αυτά προβάλλονται και οι «αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους μετά από 14 χρόνια», έτσι για να ξεχνιόμαστε…

Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει τόση αγωνία για το τι θα κάνει και τι θα πει ο προσκεκλημένος μας στην Αθήνα, δείχνει και το επίπεδο του «ήρεμου κλίματος» που η ελληνική κυβέρνηση διαφημίζει και επικαλείται στα ελληνοτουρκικά! Δεν υπάρχει αυτό το κλίμα και σε άλλες εποχές τα όσα έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει από την Τουρκία το τελευταίο διάστημα δεν θα οδηγούσαν σε συνάντηση κορυφής αλλά μάλλον σε κρίση! Φαίνεται όμως ότι στην ελληνική εξωτερική πολιτική η ανοχή υπερτερεί της λογικής.
Υπάρχουν πάρα πολλοί που εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για όσα γίνονται στα ελληνοτουρκικά. Γι΄ αυτό και οι απόψεις τους δεν ακούγονται από τα μέσα ενημέρωσης.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζονται κάποιοι απ΄ αυτούς που μιλούν δημόσια και εκφράζουν τις επιφυλάξεις και τη διαφωνία τους για τη δήθεν «ελληνοτουρκική προσέγγιση».


    πηγή


    Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

    Δημοσίευση σχολίου

     
    Top