GuidePedia

0

"300 χιλιάδες Ουκρανοί πέθαναν άδικα . Η Δύση μπήκε στη σύρραξη με κατεβασμένα παντελόνια.

Σε δηλώσεις βόμβα κατά των ΗΠΑ και του Β.Ζελένσκι προχώρησε ο πρώην σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου και νυν υποψήφιος για την ουκρανική προεδρία, Ολεξίι Αρεστόβιτς.

Ο Αρεστόβιτς κατηγόρησε τους Αμερικανούς ότι έσυραν την Ουκρανία στον πόλεμο και στη συνέχεια την παράτησαν.

Είπε συγκεκριμένα, ότι οι Αμερικανοί είχαν από την αρχή σχέδιο να μην την ενισχύσουν αρκετά, σε σημείο να έχει ελπίδα νίκης.
Όταν ο ουκρανικός Στρατός άρχισε να μπαίνει σε ρωσικά εδάφη, η αμερικανική ηγεσία αποφάσισε να κόψει τη βοήθεια επικαλούμενη προφάσεις.
“Επιλέξαμε την πλευρά των ηττημένων – Οι ΗΠΑ μας έσυραν σε πόλεμο και μας παράτησαν”!

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Αρεστόβιτς δήλωσε:

“Ξέρετε ποια είναι η μεγαλύτερη τραγωδία μας; Επιλέξαμε τη λάθος πλευρά σε αυτή τη σύγκρουση!”
«Στη σύγκρουση των παγκοσμιοποιητών και των ρεαλιστών, στοιχηματίζουμε στη λάθος πλευρά».
Οι παγκοσμιοποιητές ήθελαν την επέκταση του ΝΑΤΟ. Οι ρεαλιστές υποστήριξαν την ουκρανική ουδετερότητα για να αποφευχθεί ο πόλεμος.

Η Ουκρανία πόνταρε στους Globalists και καταστράφηκε.
Η Ουκρανία βρίσκεται στη λάθος πλευρά!
Χύσαμε αίμα για να καταλήξουμε στο στρατόπεδο των χαμένων».
“300 χιλιάδες Ουκρανοί πέθαναν, γιατί…; Για να μας αρέσει η Δύση; Ποιος χρειαζόταν αυτόν τον πόλεμο;”

Στο τέλος ο Αρεστόβιτς παραδέχεται ότι η Αμερική δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις βιομηχανικές δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας στην παραγωγή πυρομαχικών!

«Χρειαζόμαστε 17 εκατομμύρια οβίδες και μπορείς να παράγεις μόνο 300 χιλιάδες… Οι ΗΠΑ δεν μπορούν, η Κίνα, η Ρωσία και η Β.Κορέα μπορεί.

Για ποιον πόλεμο και ποια νίκη μιλάμε;
H Δύση μπήκε σε πόλεμο με κατεβασμένα τα παντελόνια.
Κορόιδευαν την Ρωσία, αλλά παράγει τα πάντα. Και θα ρωτήσω και κάτι άλλο τη Δύση.

Μπορούν να αντέξουν 300.000 απώλειες όπως ισχυρίζονται ότι έχει η Ρωσία. Η ΕΕ μπορεί; Τα κράτη της Βαλτικής μπορούν;

Η Ουκρανία όμως πολεμά μόνη της….”

Όπως φαίνεται, ο Aρεστόβιτς και ο πυρήνας Αξιωματικών που τον στηρίζει, στρώνουν τον δρόμο για στροφή 180 μοιρών στο Κίεβο υπέρ της Μόσχας…

Δείτε τις δηλώσεις

“Oι διαπραγματεύσεις στην Κωνσταντινούπολη ήταν πολύ καλές”
Παράλληλα, ο πρώην σύμβουλος του Ζελένσκι χαρακτήρισε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Δύσης τον μόνο τρόπο για να τερματιστεί η σύγκρουση στην Ουκρανία.

Όπως σημείωσε ο πολιτικός, η Ουκρανία δεν πρέπει να υπολογίζει σε κανένα αποτέλεσμα ακόμη και αν προσχωρήσει στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. Το ΝΑΤΟ δεν λειτουργεί, όντας προϊόν ενός ξεπερασμένου συστήματος που αναπτύχθηκε μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

“Πρέπει να καθίσουμε για μια πολύ σοβαρή συζήτηση για το ποια είναι τα πραγματικά συμφέροντα των μερών και τα αίτια των συγκρούσεων και να ξαναχτίσουμε το σύστημα.

Ήμουν μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της Κωνσταντινούπολης, αλλά ούτε κι εγώ ξέρω τι συνέβη και αποφασίσαμε να διακόψουμε τις διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης” τόνισε ο πρώην σύμβουλος του Ζελένσκι.

Ο Αρεστόβιτς χαρακτήρισε τις διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης «πολύ καλές» και πρόσθεσε ότι εκείνη την εποχή ήταν σημαντικό για τη Ρωσική Ομοσπονδία να μην ενταχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ.

Είχε προηγηθεί η συγκλονιστική συνέντευξη του Ντέιβιντ Αραχαμία, στενού συνεργάτη του προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, σχετικά με τους λόγους της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων στην Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με τον ίδιον, η Ουκρανία θα μπορούσε να συμφωνήσει στην ουδετερότητα και τότε 200-300 χιλιάδες άνθρωποι θα έμεναν ζωντανοί. Αλλά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον πήγε στο Κίεβο και έπεισε τις ουκρανικές αρχές να αρνηθούν την ειρήνη.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top