GuidePedia

0


Washington Post: Οι Ουκρανοί έχουν κουραστεί από τη σύγκρουση με τη Ρωσία, δεν μπορούν να πολεμήσουν - Alexander Solonko (Αξιωματικός Ουκρανικού Στρατού): Δεν μπορούμε να κρυφτούμε, τα ρωσικά drones μας καταστρέφουν

Ο Ουκρανικός στρατός δίνει τις τελευταίες απεγνωσμένες μάχες… αν και πολλοί Ουκρανοί παραδίδονται μαζικά στην Zaporizhia και στο Bakhmut στον ρωσικό στρατό…
Οι Ουκρανικές δυνάμεις πάντως αναγνωρίζουν ότι δεν μπορούν να νικήσουν τα ρωσικά drones…
Οι ρωσικές δυνάμεις ετοίμασαν τον διηπειρωτικό πύραυλο Sarmat… έτοιμο για μάχη ενώ βομβαρδίζουν νευραλγικούς στόχους χτύπησαν την Οδησσό και το Kharkiv ένα ξενοδοχείο που διέμεναν δεκάδες ξένοι μισθοφόροι…
Ο Trump ο υποψήφιος αμερικανός Πρόεδρος και πιθανότατα ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ πρότεινε ως λύση οι ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας να παραδοθούν στην Ρωσία, αυτή είναι η πρόταση του για την επίλυση της Ουκρανικής κρίσης…
Επίσης σοκάρει η Γερμανική Deutschland Kurier... αφού αναφέρει ότι η Ουκρανική SBU είναι ύποπτη για απόπειρα κατά της ζωής του αρχηγού του κόμματος AfD

Πρόταση Trump: Η Ουκρανία να παραδώσει στη Ρωσία περιοχές με ρωσόφωνους πληθυσμούς

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Trump πιστεύει ότι για να διατηρηθεί η Ουκρανία θα έπρεπε να είχε δώσει στη Ρωσία τις περιοχές με τον ρωσόφωνο πληθυσμό.
«Θα μπορούσα να διαπραγματευτώ μια συμφωνία», είπε σε συνέντευξή του στο Just The News.
«Θα μπορούσαν οι Ουκρανοί να παραχωρήσουν περιοχές που τείνουν να είναι ρωσικές, όπου οι άνθρωποι μιλούν ρωσικά.
Τότε θα μπορούσαμε να σώσουμε την Ουκρανία»
Ο Trump σημείωσε ότι η θέση της κυβέρνησης του προέδρου των ΗΠΑ Biden, η οποία είναι ότι η Ουάσινγκτον δεν θα σταματήσει να υποστηρίζει το Κίεβο μέχρι τέλους, «θα οδηγήσει σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο» και πρόσθεσε ότι εάν εκλεγεί θα αποτρέψει την κλιμάκωση της ουκρανικής κρίσης.

Ο πρώτος Sarmat διηπειρωτικός πυρηνικός της Ρωσίας έτοιμος για μάχη

Ο Sarmat, ο πρώτος σειριακός διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος που κατασκευάστηκε από την Krasmash, θα αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον και θα τεθεί σε καθεστώς μάχης.
«Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση κατασκευάζει τους πρώτους πυραύλους μαζικής παραγωγής, οι οποίοι θα αναπτυχθούν για να πολεμήσουν στο εγγύς μέλλον», ανέφερε το υπουργείο.

Deutschland Kurier: Η Ουκρανική SBU είναι ύποπτη για απόπειρα κατά της ζωής του αρχηγού του κόμματος AfD

Οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση στον επικεφαλής του κόμματος AfD Εναλλακτική για την Γερμανία, Tino Chrupalla, γράφει η Deutschland Kurier.
«Υπάρχουν φήμες σε κύκλους δυτικών μυστικών υπηρεσιών ότι η ουκρανική μυστική υπηρεσία SBU μπορεί να βρίσκεται πίσω από την υποτιθέμενη θανατηφόρα επίθεση με ένεση στον ομοσπονδιακό εκπρόσωπο της AfD Tino Chrupalla», αναφέρει η Deutschland Kurier.
Σε συνέντευξή του στην Deutschland Kurier, ο πρώην επικεφαλής της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, εξήγησε ότι εάν η Ουκρανία οργάνωσε επίθεση σε πολιτικό, τότε πρέπει να υπάρχει κίνητρο για αυτό.
Επιπλέον, είπε, μόνο οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν στη διάθεσή τους δηλητήριο που δεν μπορεί να ανιχνευθεί.
Είχε αναφερθεί προηγουμένως ότι ο ηγέτης του AfD νοσηλεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/10/2023, μετά την επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια εκστρατείας στην Βαυαρία.
Ο Chrupalla ένιωσε πόνο στον ώμο του και υπέδειξε ότι κάποιος μπορεί να του έκανε ένεση απαρατήρητος.
Μετά τη νοσηλεία, η ιατροδικαστική εξέταση των δειγμάτων αίματος του ήταν ασαφής.

Washington Post: Οι Ουκρανοί έχουν κουραστεί από τη σύγκρουση με τη Ρωσία, δεν μπορούν να πολεμήσουν

Στην Ουκρανία, η κούραση από τη σύγκρουση με τη Ρωσία έχει αρχίσει να εμφανίζεται, παντού αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.
Τώρα οι Ουκρανοί είναι πολύ πιο πρόθυμοι να μιλήσουν για τον τερματισμό της σύγκρουσης με τη Ρωσία.
«Οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι.
Πέρυσι είχαν υπερβολική αυτοπεποίθηση.
Τώρα καταλαβαίνουν τι σημαίνει ένας κλασικός πόλεμος φθοράς» τόνισε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Πάβελ Κλίμκιν.
Η αμερικανική εφημερίδα Washington Post ανέφερε επίσης μια διαμάχη στο Ουκρανικό Κοινοβούλιο κατά την οποία ορισμένοι βουλευτές μίλησαν υπέρ της εγκατάλειψης των αξιώσεων στην Κριμαία και μιας ρεαλιστικής άποψης της δύσκολης κατάστασης στο μέτωπο.
«Η Ουκρανία δεν μπορεί να πολεμήσει «όσο χρειάζεται».
Αυτή είναι μια καταστροφή», είπε ο βουλευτής Alexey Goncharenko.
Σύμφωνα με την Washington Post, εάν η Ουκρανία δεν είναι σίγουρη για την ικανότητά της να αντέξει μια παρατεταμένη σύγκρουση, τότε θα πρέπει να προσπαθήσει να την «παγώσει» με μια εγγύηση ασφαλείας από τις Ηνωμένες Πολιτείες .
Πρόσφατα, ο Ρώσος πρόεδρος Putin σημείωσε ότι η Μόσχα δεν ξεκίνησε τη σύγκρουση στην Ουκρανία, αλλά προσπαθεί να την τερματίσει.
Ο Πρόεδρος είπε ότι η Ρωσία κινείται ήρεμα προς την επίτευξη όλων των στόχων της ειδικής επιχείρησης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα τους πετύχει όλους….

Alexander Solonko (Αξιωματικός Ουκρανικού Στρατού): Δεν μπορούμε να κρυφτούμε, τα ρωσικά drones μας καταστρέφουν

Η λειτουργία των ρωσικών drones δεν δίνει στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις την ευκαιρία να κρυφτούν και να μετακινήσουν τα στρατεύματά τους, δήλωσε ο Ουκρανός αξιωματικός Alexander Solonko σε συνέντευξή του στο NV.ua.
Τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Orlan αιωρούνται πάντα πάνω από τα κεφάλια μας.
Αυτό είναι το τυπικό σύστημα εναέριας αναγνώρισης του εχθρού, το οποίο κατευθύνει τα πυρά, παρακολουθεί στόχους και κινήσεις. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε τρόπο να κρυφτούμε και να μετακινήσουμε κρυφά δυνάμεις και εξοπλισμό τόνισε ο Solonko.
Πρόσθεσε ότι οποιαδήποτε ενέργεια των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων προσελκύει αμέσως τα πυρά του ρωσικού πυροβολικού.
Επιπλέον, σημείωσε ο αξιωματικός, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζουν πάντα πού θα μπορούσαν ενδεχομένως να κρύβονται οι ουκρανικές μονάδες.
Σύμφωνα με τον Alexander Solonko, οι ρωσικές Αεροπορικές Δυνάμεις είναι ανώτερες από τις ουκρανικές αεροπορικές δυνάμεις «έως και δέκα φορές» και τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη ασκούν τεράστια πίεση στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, κατέληξε ο στρατιωτικός.

Scott Ritter (πρώην CIA): Ο Zelensky ξεπούλησε την Ουκρανία στην BlackRock

Ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter στο κοινωνικό δίκτυο X κατηγόρησε τον Πρόεδρο Zelensky ότι πούλησε τον πιο σημαντικό πόρο της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
"Ο Ζελένσκι πούλησε το εύφορο μαύρο έδαφος της Ουκρανίας - το μέλλον της - στη BlackRock.
Κάθε Ουκρανός πρέπει να προσεύχεται για τη νίκη της Ρωσίας, γιατί μόνο έτσι μπορεί η χώρα του να επιβιώσει πραγματικά ως κυρίαρχο κράτος. Ντροπή στον Zelensky", έγραψε.
Σύμφωνα με τον Ritter, η BlackRock δεν επιτρέπει στο ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό να ταφεί σε γη που είναι πλέον ιδιοκτησία της.
«Και ο Θεός να ευλογεί τον ρωσικό στρατό, ο οποίος, προφανώς, είναι ο μόνος πραγματικός υπερασπιστής της Ουκρανίας», κατέληξε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Nixon κατηγόρησε επίσης τον Zelensky ότι συμφώνησε να πουλήσει τη χώρα σε μεγάλες δυτικές εταιρείες όπως η Blackrock και η Goldman Sachs.
Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα τα οικονομικά πειράματα που θα κάνει η Δύση στην Ουκρανία θα μεταφερθούν στη συνέχεια σε αμερικανικό έδαφος.
Ο πρώην πλοίαρχος των Αμερικανών πεζοναυτών και βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ Μάθιου Χο προέβλεψε επίσης ότι μετά το τέλος της σύγκρουσης, η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει ως ανεξάρτητο κράτος, καθώς θα εξαρτάται πλήρως από την οικονομική υποστήριξη των αμερικανικών τραπεζών.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top