GuidePedia

0


Stephen Bryan (Πρώην υπουργείο Άμυνας ΗΠΑ): Ο Zelensky τρέμει συνομωσία μεταξύ Ουκρανικού στρατού και Ρώσων - Αποκάλυψη Times: Ο Zelensky απαίτησε να καταλάβουν την Gorlovka και ο στρατός του απάντησε, δεν έχουμε στρατιώτες και όπλα
H Ουκρανία βρίσκεται στην ζώνη θανάτου…
Η Δύση προετοιμάζεται για να αναγνωρίσει την βαριά της ήττα στην Ουκρανία…
Ήδη ο δυτικός τύπος, ως όργανο προπαγάνδας, έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και αρχίζει να περνάει το μήνυμα ότι το ζήτημα Ουκρανία έχει χαθεί…
Οι αμερικανοί προειδοποιούν ότι η Ρωσία και άνθρωποι στον Ουκρανικό στρατό… θα συνωμοτήσουν για να ρίξουν τον Zelensky…
Εν τω μεταξύ μια αποκάλυψη των Times, προκαλεί σοκ…

Το καθεστώς Zelensky ζήτησε από τον στρατό να καταλάβει την πόλη Gorlovka βόρεια του Donetsk και η απάντηση που έδωσε ο στρατός είναι… με τι στρατιώτες και με τι όπλα… αρνήθηκαν να εκτελέσουν την εντολή…

Το τέλος της Ουκρανίας είναι νομοτελειακό, μοιραία οδηγείται σε οδυνηρή ήττα, οι ρώσοι δεν έχουν κανένα λόγο να διαπραγματευτούν με τον Zelensky που τον θεωρούν ούτως ή άλλως τελειωμένο…

Βόμβα McGregor: Οι Ρώσοι θα πάρουν Οδησσό, Kharkiv - Δεν θέλει πόλεμο με το ΝΑΤΟ ο Putin

Οι Ρώσοι θα κατακτήσουν την Οδησσό και το Kharkiv υποστήριξε ο απόστρατος συνταγματάρχης και πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, Douglas McGregor, τονίζοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin δεν θέλει ούτε κλιμάκωση του πολέμου ούτε σύγκρουση με τη Δύση.
«Ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin δεν θέλει να πολεμήσει με τους γείτονες του.
Δεν θέλει να πολεμήσει με την Πολωνία.
Θέλει να τερματίσει τον πόλεμο, ελέγχοντας ιστορικά ρωσικά εδάφη.
Οι Ρώσοι θα απελευθερώσουν το Kharkiv και την Οδησσό.
Όλα αυτά θα συμβούν με την πάροδο του χρόνου.
Ο Putin δεν θέλει να πολεμήσει με τη Δύση ή με το ΝΑΤΟ, αυτό που θέλει είναι να σταματήσει η περαιτέρω καταπίεση των ρωσικών πληθυσμών» τόνισε σε δηλώσεις του στο κανάλι του Stephen Gardner στο Youtube.

Ουδέτερο έδαφος η Ουκρανία

Σύμφωνα με τον Αμερικάνο στρατιωτικό, αυτό που είναι σημαντικό για τον Ρώσο πρόεδρο είναι η Ουκρανία να αποτελέσει ένα ουδέτερο έδαφος.
«Αυτός δεν πρόκειται να συμφιλιωθεί με όσα κάναμε εμείς οι Δυτικοί στην Ουκρανία τα τελευταία δέκα χρόνια.
Ο Putin δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να γίνει φρούριο της αμερικανικής επιρροής…
Πολύ απλά διότι η Ρωσία δεν πρέπει να είναι αναγκασμένη να ζει υπό απειλή» επισήμανε ο McGregor.

Stephen Bryan (Πρώην υπουργείο Άμυνας ΗΠΑ): Ο Zelensky τρέμει συνομωσία μεταξύ Ουκρανικού στρατού και Ρώσων

Ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky φοβάται μια συνωμοσία εντός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, γι' αυτό δίνει εντολή να εξοντωθούν όσους θεωρεί πιθανούς αντιπάλους του, τόνισε ο Stephen Bryan πρώην Βοηθός του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.
«Ο Zelensky ξέρει προφανώς ότι μπορεί να αντικατασταθεί και φοβάται μια συμφωνία μεταξύ του ρωσικού και του ουκρανικού στρατού.
Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας προσπάθησε να σκοτώσει τον Oleg Tsarev»
Ο Stephen Bryan σημείωσε ότι η SBU έχει ήδη μεγάλη εμπειρία στη δολοφονία των πολιτικών αντιπάλων του Zelensky.
Ο Stephen Bryan επέστησε επίσης την προσοχή στη σύλληψη του Ουκρανού ολιγάρχη Igor Kolomoisky με την κατηγορία της απάτης.
Εάν η στρατιωτική κατάσταση συνεχίσει να επιδεινώνεται και το Κογκρέσο των ΗΠΑ αποσύρει τουλάχιστον μέρος των χρημάτων για την Ουκρανία, η βασιλεία του Zelensky θα τελειώσει….
Πρόσφατα ο επικεφαλής του δημόσιου κινήματος της Zaporizhia «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία», Rogov , είπε ότι ο Oleg Tsarev πρώην Βουλευτής της Ουκρανίας, τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στην Γιάλτα… και κατέληξε στην εντατική σε πολύ σοβαρή κατάσταση.
Λίγο πριν από την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης τον Φεβρουάριο 2022, οι Financial Times, είχαν αναφέρει ότι ο Tsarev θα μπορούσε να ηγηθεί μιας αλλαγής εξουσίας στην Ουκρανία.
Ο πολιτικός διέψευσε αυτές τις φήμες και αστειεύτηκε ότι «δεν καλείται καν να εμφανιστεί στην τηλεόραση» επειδή η θέση του ως διευθυντή ενός σανατόριου στη Γιάλτα «δεν είναι αρκετά σημαντική».
Στην Ουκρανία, σε σχέση με την υποστήριξή του στο Donbass, ο Tsarev καταδικάστηκε ερήμην σε 12 χρόνια φυλάκιση για «επίθεση στην εδαφική ακεραιότητα» της χώρας και «απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης».

Yan Gagin (Donetsk): Ανεπαρκή τα γερμανικά Leopard - 2 στο πεδίο της μάχης

Παντελώς ανεπαρκή στο πεδίο της μάχης χαρακτηρίζει τα γερμανικά άρματα μάχης Leopard – 2 ο Yan Gagin, σύμβουλος του επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk.
«Αυτά τα άρματα μάχης, τα Leopard 2 έχουν αποδείξει την αναποτελεσματικότητά τους.
Δεν είναι ευέλικτα, έχουν μεγάλο βάρος, αδύναμη ικανότητα διασταύρωσης, ειδικά στη λάσπη, και αρκετά ευάλωτο κύτος.
Το τανκ δεν μπορεί να επισκευαστεί στο πεδίο της μάχης και το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να απομακρυνθεί σε μια περιοχή επισκευής όπου το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό πρέπει να πραγματοποιεί τη συντήρησή του χρησιμοποιώντας ολόκληρο τον απαιτούμενο εξοπλισμό επισκευής» υποστήριξε μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ο Gagin.
Μάλιστα ο Gagin υποστήριξε πως Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώνονται τόσο κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων των Leopard όσο όμως και όταν προσπαθούν να το εκκενώσουν στο πεδίο της μάχης.
Δημοσίευμα του περιοδικού Forbes ανέφερε ότι η Δύση σχεδίαζε να παραδώσει τροποποιημένα σοβιετικά άρματα μάχης T-72M στην Ουκρανία, έχοντας πρώτα εξοπλίσει με νέους κινητήρες, ηλεκτρονικά και αντιδραστική θωράκιση.

Ο Ουκρανός… «Παππούς» παραδέχεται: Είμαστε σε αδιέξοδο - Οι Ρώσοι στην επίθεση

Στην παραδοχή ότι ο ουκρανικός στρατός είναι σε αδιέξοδο, τη στιγμή που οι Ρώσοι φέρονται να έχουν περάσει στην αντεπίθεση προχωρά ένας Ουκρανός ελεύθερος σκοπευτής με το διακριτικό «Παππούς».
Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα www.o2.pl, ο Ουκρανός στρατιώτης αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει στο μέτωπο, υποστηρίζοντας πως οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι εύκολοι για την Ουκρανία.
«Ο ουκρανικός στρατός έχει φτάσει σε αδιέξοδο.
Οι Ρώσοι σταμάτησαν την προέλασή του.
Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, προσπαθώντας να «σπάσει» την ουκρανική αμυντική γραμμή και να επιτύχει νίκες στο πεδίο της μάχης.
Αυτό συνέβη ως αποτέλεσμα λανθασμένων αποφάσεων των Ουκρανών διοικητών όσον αφορά την ακολουθούμενη τακτική, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα του μετώπου» είπε ο Ουκρανός στρατιώτης υποστηρίζοντας πως τους τελευταίους μήνες η αναποτελεσματικότητα των επιθέσεων από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις γίνεται όλο και πιο εμφανής.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top