GuidePedia

0

«Αυτές τις μέρες, συνειδητοποιούμε ακόμη πιο ξεκάθαρα ότι οι άπιστοι είναι ένα έθνος, βλέπουμε τον δυτικό κόσμο και τους Σιωνιστές να επιτίθενται μαζί στη Γάζα», γράφει τούρκικο δημοσίευμα. Ενώ η επιχείρηση «Πλημμύρα αλ Άκσα», που ξεκίνησε η Χαμάς για να πάρει πίσω τα εδάφη που ανήκουν στους Παλαιστίνιους και να σταματήσει τη συστηματική γενοκτονία που διενεργεί το Ισραήλ, συνεχίζεται, το κατοχικό Ισραήλ, με την υποστήριξη του κόσμου, διαπράττει γενοκτονία κατά των παιδιών στην Γάζα με όλες του τις δυνάμεις, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά και συνεχίζει. “Το Ισραήλ μαρτυρεί Παλαιστίνιους με πρωτοφανείς βομβαρδισμούς. Όσοι επέζησαν της γενοκτονίας με τραύματα και μπήκαν σε ασθενοφόρα για να μεταφερθούν στα νοσοκομεία βομβαρδίζονται από τους κατοχικούς τρομοκράτες ακόμα και μέσα στα ασθενοφόρα.

“Οι δυτικές χώρες και το δεξί χέρι του διαβόλου, οι ΗΠΑ, ανακοίνωσαν την υλική και ηθική τους υποστήριξη στο κατοχικό Ισραήλ από την πρώτη μέρα της επιχείρησης. Σαν να μην έφτανε αυτό, απαγόρευσαν ακόμη και διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης στη χώρα τους. Κάποιοι κατέφυγαν στη φυλάκιση και επέβαλαν πλήρη λογοκρισία. Ενώ η Δύση και οι ΗΠΑ επέκριναν την καταπίεση του Ισραήλ, οι ηγέτες των μουσουλμανικών χωρών αρκέστηκαν στην καταδίκη του Ισραήλ. Μέχρι τη δημοσίευση αυτής της είδησης, κανένας ηγέτης οποιασδήποτε μουσουλμανικής χώρας δεν είχε κάνει ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ βήμα. Αν και ορισμένες χώρες έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν το Ισραήλ να διαμελίσει παιδιά.

Οι μουσουλμανικές χώρες πρέπει να πάρουν μια γρήγορη θέση για να στραγγίσουν το βάλτο στο οποίο έχει βρεθεί ο ισλαμικός κόσμος. Μπορεί να είναι αρκετό για έναν ηγέτη από μια ισλαμική χώρα να ανάψει τη σπίθα. Και όπως είπε ο Malcom X, «Ένας ξύπνιος είναι αρκετός για να ξυπνήσει όλους τους κοιμισμένους», καταλήγει το δημοσίευμα.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top