GuidePedia

0

Ποια ανομολόγητη ατζέντα υλοποιείται εδώ και μήνες στην Ελλάδα εν μέσω σεναρίων παγκόσμιου πολέμου λόγω Ουκρανίας;

Βιάζονται υπερβολικά στην κυβέρνηση μετά την νίκη το καλοκαίρι, με ένα πρόγραμμα υιοθέτησης μιας ατζέντας, που πιθανόν αποκρύβει πολλά από τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών, ενώ διεγείρει και το δημόσιο αίσθημα ενώ καπνίζουν ακόμη τα καμένα σε Φυλή και Έβρο.

Χθες ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ανέφερε περί “μέτρων για την χρήση των ψηφιακών εργαλείων και τον περιορισμό των μετρητών” που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ, με πρόσχημα την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

«Ένα από τα θέματα που μελετάμε είναι η φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών…θέλουμε να δούμε πως θα έχουμε ένα σύστημα, το οποίο, χωρίς να θίγει την επιχειρηματικότητα και χωρίς να δημιουργεί ζητήματα νομικής φύσεως θα οδηγεί σε πιο δίκαιη φορολόγηση, τέτοια που να ικανοποιεί και το περί δικαίου αίσθημα» πρόσθεσε ο υπουργός.

Για ποιο όμως περί δικαίου αίσθημα μιλάμε όταν καλπάζει η αισχροκέρδεια, ο πλουτισμός των ολίγων με “νόμιμα μέσα”, καθώς και των ξένων πολυεθνικών που απομυζούν την ελληνική οικονομία, ενώ οι ίδιες εταιρείες καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική σε βασικά είδη;

Έχουμε εδώ και καιρό την δημιουργία ολιγοπωλίων, που ζητούν συνεχώς αυξήσεις σε βενζίνη, κινητή τηλεφωνία, διόδια, και μια σειρά υπηρεσίες και αγαθά, ενώ τώρα στο στόχαστρο εισέρχονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μιλάμε για τους Έλληνες επαγγελματίες, διότι οι ξένοι έχουν αλλού έδρα.

Πόσο θα αντέξουν αυτή την πολιτική οι Έλληνες πολίτες, καθώς έχουμε συνεχή έλεγχο και μείωση των μετρητών στην αγορά, με τα αποτελέσματα να είναι πιθανότατα άκρως αρνητικά το επόμενο διάστημα.
Μεγάλη βιασύνη και με τις νέες ταυτότητες χωρίς να έχει εξηγηθεί αρχικά τι θα περιέχουν

Δεύτερη βιασύνη έχουμε με τις ταυτότητες που καλά και ντε πρέπει να επιβληθούν τώρα στον ελληνικό λαό, λες και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα έχουν επιλυθεί.

Εκατοντάδες αρνητές συνεχίζουν να συγκεντρώνονται έξω από τα αστυνομικά τμήματα για να ανανεώσουν τα παλιά αστυνομικά τους δελτία, ενώ αρχίζουν και τις κινητοποιήσεις, προκειμένου να διατρανώσουν την άρνησή τους να πάρουν στα χέρια τους την « νέα ταυτότητα» και να ενημερώσουν για τον κίνδυνο.

Την Κυριακή οργανώθηκε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, με πολίτες από διάφορες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα να φτάνουν στην πόλη, ενώ σε λίγο θα έχουμε και σε άλλες πόλεις.

Οι Βούλγαροι, Ελβετοί, και πιθανόν άλλοι Ευρωπαίοι που δεν έχουν υιοθετήσει τις νέες ταυτότητες, είναι πιο καθυστερημένοι από την Ελλάδα;

Γιατί τέτοια βιασύνη με ένα θέμα για το οποίο δεν είχε γίνει καμία αρχική επίσημη ενημέρωση στους πολίτες για τι θα περιέχει ακριβώς αυτή η κάρτα, και ποιοι θα έχουν πρόσβαση και σε ποια ακριβώς προσωπικά δεδομένα.

Αυτή η αστοχία της κυβέρνησης πυροδότησε σειρά σεναρίων και θεωριών, και τώρα οι όποιες εξηγήσεις δεν γίνονται εύκολα κατανοητές.

Σύμφωνα με των εκ των υστέρων ενημέρωση για τις νέες ταυτότητες, ο ηλεκτρονικός χώρος αποθήκευσης θα περιέχει τη φωτογραφία κατόχου σε ψηφιακή μορφή, στοιχεία μηχανικώς αναγνώσιμης ζώνης, δύο δακτυλικά αποτυπώματα και το επώνυμο πατρός και μητρός, καθώς και τον δήμο εγγραφής – αριθμός δημοτολογίου και τον τόπο έκδοσης.
Τι σημαίνει όμως στοιχεία “μηχανικώς αναγνώσιμης ζώνης”, και ποια ακριβώς θα είναι αυτά;
Γιατί οι πολίτες πιθανόν με όλα αυτά να στερηθούν την ελευθερία επιλογών και των επιθυμιών τους, οδηγώντας σταδιακά σε μελλοντική δημιουργία ολοκληρωτικών κοινωνιών και αυταρχικών συστημάτων διακυβέρνησης;...λένε κάποιοι.
Έρχεται αναγνώριση γάμου ομοφυλοφίλων και πιθανές αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία

Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το θέμα των γάμων των ομοφυλοφύλων, το οποίο “αποτελεί μέρος της στρατηγικής της ελληνικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έκανε λόγο για μια πιο ώριμη ελληνική κοινωνία, αμέσως μετά την δεύτερη εκλογική νίκη.

Εδώ τίθεται όντως το ερώτημα για την ελληνική κοινωνία και το θέμα αυτό που τίθεται πλέον σε νέες βάσεις, ενώ υπάρχει ήδη το αποκαλούμενο σύμφωνο συμβίωσης.

Προς τι ακριβώς η σπουδή αμέσως μετά την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση να τίθεται θέμα για τους γάμους ομοφυλοφίλων από τον πρωθυπουργό, εν μέσω πυρκαγιών, ακρίβειας, ανεργίας, και ασταθούς γεωπολιτικής καταστάσεως, ενώ οι Τούρκοι ενώ μας χτυπούν δήθεν “ φιλικά” την πλάτη, ετοιμάζουν πιθανόν κάποια νέα πρόκληση στο Αιγαίο.

Το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με ειδικούς, ενδέχεται να έχουμε “ διάχυση” του πολέμου στην Ουκρανία προς την Ευρώπη, ( σενάρια Γ’ παγκοσμίου πολέμου) ενώ οικονομολόγοι ήδη προειδοποιούν για οικονομικό τσουνάμι λόγω της κακής οικονομίας των ΗΠΑ.

Γιατί λοιπόν η ελληνική κοινωνία να απασχολείται με θέματα που την διχάζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, και όχι με αυτά που την ενώνουν γυρνώντας στις πατροπαράδοτες ελληνικές αξίες της Πατρίδας, της κανονικής οικογένειας, και της ορθόδοξης θρησκείας που κρατά ενωμένους πολλούς αιώνες έως τώρα; 

 πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top